Grandiózus Starfield frissítést jelentettek be, örülnek a játékosok

Grandiózus Starfield frissítést jelentettek be, örülnek a játékosok

Végre kiderült, hogy pontosan mire is számíthatunk a közeljövőben.

Rendesen felborzolta a kedélyeket a Starfield legutóbbi frissítése, mely során különböző modding funkciók kerültek hozzáadásra a játékhoz, azonban ezek egy része fizetős volt. A közösség olyannyira felháborodott ezen, hogy rögtön elkezdték lehúzni a Bethesda alkotását Steamen, és ennek eredményeként többnyire negatívra romlott az egy év alatt szépen felépített pozitív összesített értékelés. Nem kellett azonban sok idő, hogy a rajongók felett ismét hét ágra süssön a nap, hiszen Todd Howard bejelentését követően most már egy emberként örül a közösség.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Todd Howard egy egyórás beszélgetés keretében tért ki a Bethesda több játékára is, köztük a Starfieldre. Elárulta, hogy a tervek szerint idén megjelenő Shattered Space kiegészítő, az alapjátékkal szemben teljes mértékben kézzel készített helyszín lesz – ez szuper, hiszen rengeteg kritika érte a játékot a sok fantáziátlan bolygó miatt. Továbbá azt is elárulta, hogy a stúdió jelenleg már a „Year 2" frissítéseket tervezi a Starfieldhez, ami nagy valószínűséggel egy új sztori DLC-t jelent, és majd továbbra is éves szinten szeretnék bővíteni az alkotásukat.

Habár már a múlt hónap eseményeit követően is szépen gyarapszik a játékosbázis, a Shattered Space bevezetése után biztosak lehetünk abban, hogy ismét a csúcson lesz a 2023-as űrkaland. Reméljük, hogy a Bethesda tényleg sok évig tervezi folytatni ezt a folyamatot, és idővel egy igazi klasszikus válhat a Starfieldből is.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN