CS2: Egyetlen moló, amivel egyszerre két pozit is tisztázhatsz

CS2: Egyetlen moló, amivel egyszerre két pozit is tisztázhatsz

Egy kis apró trükk, amivel garantáltan könnyebb lesz a játék a támadók oldalán.

Az új Inferno finoman szólva sem a játékosok kedvenc pályája, legyen szó amatőrökről vagy tier 1-es profikról. Ettől függetlenül ártani nem árt, ha ezen a mapon is ismerünk néhány trükköt, néhány olyan gránátot, ami nem csak köröket, de akár meccseket is tud eldönteni. Elvégre, sose tudni mikor jön egy frissítés, aminek hatására Inferno újra a legjátszottabb pályák között lesz, FACEIT-en és a legnagyobb ESL tornákon egyaránt.

Hála Nades Out Here-nek, most itt egy új molotov, amivel támadóként, ha az A lerakó felé vesszük az irányt, egyszerre két pozit is ki tudunk iktatni, le tudunk tisztázni. Ráadásul nem is egy nehéz dobás, ha csak egy új gránátot tanultok ma meg, az mindenképpen ez legyen!

Tudtátok, hogy a héten 25. születésnapját ünnepli a Counter-Strike? Egész héten a legendás szériára emlékszünk. Felelevenítettük a játék hajnalát és azt is elolvashatjátok már, hogy mit gondolnak a CS eredeti készítői a játék jövőjéről.

Mindeközben pedig várjuk, hogy a Valve is meglepjen minket valamilyen ajándékkal. Elvégre a negyed évszázados CS-t csak nem hagyják figyelmen kívül... ugye? Egy új Operation például tökéletes ajándék lenne.

Kövess Minket!



Gamer szótár