Napokon belül befut a felújított Beyond Good & Evil

Napokon belül befut a felújított Beyond Good & Evil

Véget ér a várakozás, most már tényleg érkezik a Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition.

Már másfél évtizede készül a Beyond Good & Evil folytatása. De mint a Skull and Bonest, ezt sem sieti el a kiadó. Olyannyira nem, hogy idén novemberben már a 21. születésnapját ünnepli majd az első rész, és az hamarabb kaphat felújított változatot, minthogy bármi életjelet adna magáról a várva várt Beyond Good & Evil 2. Mondjuk annak a kiadására ezen a ponton felesleges lenne fogadásokat kötni, hiszen 2018 óta csak annyit lehet tudni róla, hogy még mindig csinálják, semmi többet. Szóval lassan már abban is kételkedünk, hogy egyáltalán megérjük a napot.

Egy ideje már tudjuk, hogy érkezik egy Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition, ami támogatni fogja a 4K felbontás mellett a 60 FPS-t, szebb lesz, jobb lesz minden téren, sőt, még a zenéjét is újravették. Arról azonban nem nagyon beszélt az Ubisoft, hogy mikor szeretnék kiadni – eddig. Az év elején még volt egy pletyka, hogy március 5-e lesz a nagy nap, de ez nem jött be.

Ezeket olvastad már?

Most viszont maga az Ubisoft erősítette meg a megjelenési dátumot, ami napokon belül, június 25-én fog megtörténni. A kiadó hivatalos Twitter-fiókján jelent meg az erről szóló, majd gyorsan törölt Twitter-poszt. De miután rájöttek, hogy teljesen felesleges volt várakozni, titkolózni, amikor tényleg a kanyarban a megjelenés és mindenki látta a posztot, akit érdekelt, inkább kitettek egy előzetest, ezzel elismerve a dátumot.

Kövess Minket!



Gamer szótár