A Bethesda megszólalt - Jöhet a Fallout 1 & 2 remake?

A Bethesda megszólalt - Jöhet a Fallout 1 & 2 remake?

Úgy tűnik a Bethesda nincs oda a felújított kiadásokrét.

Nyugodtan lehet szidni a Bethesdát, hiszen tény és való, hogy sokszor hibáznak, ráadásul sokszor ugyanazokba a hibákba futnak bele, mint évekkel ezelőtt. Ettől függetlenül, játékaik mindig ott vannak a legjobbak között, még az olyan vitatott címek is, mint a Starfield, amihez éppen nemrég jelentettek be egy gigantikus és rendkívül izgalmas DLC-t. Persze a Starfield mellett milliók várják, hogy mi lesz a The Elder Scrolls- és a Fallout-széria következő darabja. A TES VI készül és a Fallout 5-ről is nyilatkoztak már, ugyanakkor azt is elmondták, hogy nem sietnek el semmit, nem hajtja őket a tatár.

Most pedig arról nyilatkozott Todd Howard (a Bethesda ügyvezető producere), hogy terveznek-e valaha foglalkozni egy esetleges Fallout 1 remake és/vagy Fallout 2 remake játékkal? Tekintve, hogy sokan csak a Fallout 3-tól ismerik a szériát, sokaknak kecsegtető lenne, ha felújított formában újra megjelentettnék az első két részt, de úgy tűnik a Bethesdának ez nem szerepel a tervei között.

Szerinte az első két rész zsenialitásához az is hozzátartozik, hogy akkor a korban és olyan formában jelentek meg, ahogy és amikor, ehhez pedig nem szívesen nyúlna hozzá. Sokkal inkább ajánlja a játékosoknak, hogy az jelenlegi, vagyis az eredeti formájukban próbálják ki az első két Fallout epizódot, úgy az igazi.

Te mit gondolsz? Örülnél, ha a Bethesda felújított formában újra kiadná a Fallout 1 és Fallout 2 játékokat?

Kövess Minket!



Gamer szótár