Dr Disrespect bizonytalan időre felhagy a streameléssel

Dr Disrespect bizonytalan időre felhagy a streameléssel

Összecsaptak a hullámok a Doki felett, ez akár a karrierje végét is jelentheti.

Dr Disrespect az egyik legnépszerűbb tartalomgyártó, azonban a 2020-as év folyamán kitiltották őt Twitch-ről, melynek az oka mostanáig tisztázatlan volt. A napokban azonban egy volt Twitch-alkalmazott azt állította, hogy a Doki kiskorúak szexuális zaklatásán lett kapva, és ez miatt kellett otthagynia a platformot. Természetesen ez hatalmas hullámokat vert, és a hír hallatán a Midnight Society – az általa alapított stúdió – is kirúgta – erről ide kattintva olvashattok bővebben. Úgy tűnik, hogy a streamer ezek fényében határozatlan időre visszavonul.

A minap éppen Elden Ringet közvetített Dr Disrespect, és az adás közben látott napvilágot a hír, miszerint a Midnight Society megválik tőle. Sokak szerint az alábbi videóban az a pár másodperc látható, mikor értesül a stúdió döntéséről.

Nemsokkal ezután inkább úgy döntött, hogy jobb ha lelövi az adást, és azt is elmondta, hogy úgy gondolja eljött az ideje annak, hogy bizonytalan időre eltűnjön a reflektorfényből. A Midnigth Society döntésére nem reagált, de láthatóan rosszul érintette a dolog. A streamet úgy zárta, hogy kimerítette őt az internet, és itt az ideje elhajtania a naplementében, de hamarosan visszatér. Lentebb az utolsó pillanatai láthatóak.

Sokan úgy gondolják, hogy ez a karrierje végét jelentheti, mások pedig arra kérték, hogy ne tartson szünetet. A következő időszakban biztosan sok szó fog esni a botrányáról, és talán új, konkrétabb információk is napvilágot látnak majd, melyek következtében végre mindenki tisztán láthat. Ha viszont kiderül, hogy valóban ilyen súlyos dolgok álltak a Twitch tiltás hátterében, egy korszak biztosan lezárul, és többé senki nem lesz képes ugyanúgy nézni a Dokira. Sajnos eddig ez tűnik a valószínűbb forgatókönyvnek.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár