Soha nem látott sikereket ért el az új Fortnite mód

Soha nem látott sikereket ért el az új Fortnite mód

Pár órával a megjelenése után már 1 millió játékost számlált.

Mindössze 5 napja, a semmiből került be a Fortnite-ba a Reload mód, ami a Call of Duty: Warzone Resurgence egyértelmű koppintása. A játékosok egy, az OG pályából összerakott kis szigeten szállhatnak Battle Royale harcba egymással, azonban annyi csavar van a dologban, hogy ha a kiiktatásod csapattársaid bizonyos ideig életben maradnak, akkor visszatérsz az élők sorába. Már a bejelentést követően sejteni lehetett, hogy hatalmas népszerűségnek fog örvendeni a pörgőssége, és a játék régi elemeinek kombinációja miatt, azonban az az eredmény amit pár nap alatt elért, minden várakozásunkat felülmúlta.

Pár órával a Fortnite Reload megjelenése után 1 millió játékost számlált a mód, míg a Battle Royale, a Zero Build és a Competitive módok összesítve 548 ezret, a Creative 392 ezret, a LEGO, a Festival és a Racing hármasa pedig csupán 74 ezret – így összeadva őket is lenyomta a többi módot. Az idő előrehaladtával ez a szám természetesen kicsit csökkent, de még mindig messze a legjátszottabb.

Az Epic Games azóta duó móddal bővítette, és bejelentették, hogy már a trió mód is készülőben van, így még több játékos számára élvezhetővé teszik a Reloadot. Izgatottan várom, hogy a jövőben miként fejlesztik majd, hiszen elképesztően sok potenciál van benne. A Fortnite-ot pedig ezért szeretjük, hiszen már nem csupán egy játékról, hanem egy egész különálló online világról van szó.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár