A Warzone-ból lesi el a trükköket a Fortnite

A Warzone-ból lesi el a trükköket a Fortnite

Azt hiszem, hogy ennek a frissítésnek minden egyes játékos örül.

Az elmúlt évek során volt időnk megszokni, hogy az Epic Games folyamatosan újabb és újabb ötletekkel és frissítésekkel áll elő annak érdekében, hogy izgalmasan tartsa a Fortnite-ot a közösség számára. Általában szokott lenni előjele annak, ha valami nagyobb dolog – például együttműködés vagy új mód – van készülőben, éppen ezért volt mindenki számára meglepő, mikor a semmiből, bejelentetté a Reload mód indulását.

Teljesen bevett és érthető szokás az, mikor videójátékok egymásból inspirálódnak, és így próbálják megalkotni a játékosok számára leginkább elfogadható egyveleget. Ebben az esetben is ez történt, hiszen a Reload mód konkrétan a Call of Duty: Warzone Resurgence mód lekoppintása.

Hatalmas népszerűségnek örvend a Resurgence, hiszen a szokásosnál jóval pörgősebb Battle Royale élményt kínál. A menetek egy kisebb pályán zajlanak, a csavar pedig abban rejlik, hogy miután lelőttek még nem halunk meg, ha a társaink életben vannak – csupán várakoznunk kell egy rövidebb ideig. Ennek köszönhetően sokkal intenzívebb meccseken vehetünk részt.

Nos a Fortnite egy az egyben ezt vette át, azonban a pálya megalkotásánál, mindenki örömére az OG sziget elemeit és az azon található tárgyakat használták fel, így kedvezve azoknak is, akik a régi időket sírják vissza. Kétség sem férhet ahhoz, hogy az elkövetkezendő hónapokban ez lesz a legjátszottabb mód, amit később is nehéz lesz bármi másnak überelni.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár