Fogadjunk nem találod ki, hogy hol ad koncertet a Metallica

Fogadjunk nem találod ki, hogy hol ad koncertet a Metallica

Már nem kell sokat várnunk, hogy sor kerüljön a játék első metál fellépésére.

A Fortnite a Battle Royale létrejöttétől kezdve bevonja a játékba a zenevilágot, gondoljunk csak a különböző hangulatjelekre, amik kedvenc dallamainkat szólaltatják meg, vagy a rengeteg szuper lobby zenére. Idővel kezdetét vették a játékban megrendezett koncertek is, azonban mindezt egy teljesen új szintre emelte a Fortnite Festival mód, ami 2023 decemberében került bevezetésre. A játékosok itt konkrét dalokat játszhatnak végig hangszerekre lebontva – Guitar Heróhoz hasonló módon –, de ezt részben a Battle Royale-ba is átvihetik. Szivárogtatók felfedték, hogy hamarosan a Metallica is koncertet ad az Epic Games legsikeresebb címében.

Az 1981-ben alakult amerikai thrash metál banda minden bizonnyal a következő Fortnite Festival évad húzóneve lesz, és ez azt jelenti, hogy már Chapter 5 Season 3 során sor kerülhet a megérkezésükre. Ahogy az Lady Gaga és Billie Eilish esetében is történt, valószínűleg egy hatalmas koncerttel fog kezdődni az együttműködés, majd megvásárolhatóvá válnak a zenekar tagjainak kinézetei, és elérhetővé válik számos daluk

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy a Metallica és a Fortnite kooperál, hiszen a 2022-es év végén bekerült a játékba a Master of Puppets emote, aminek a használatával előadhatjuk e közkedvelt dalukat. Biztos vagyok benne, hogy hatalmas showban lesz részünk, és kiváló kozmetikai elemekre lesz lehetőségünk lecsapni, így a rajongóknak már most érdemes elkezdeni spórolni a V-Bucksot a neves eseményre.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár