A lehető legjobb rendezőt bízhatják meg az új Bosszúállók filmmel

A lehető legjobb rendezőt bízhatják meg az új Bosszúállók filmmel

Shawn Levy-t nem akarják elengedni a Marvel Moziverzumból.

Egyelőre úgy tűnik megrekedt a nagy sikerű és nagy múltú MCU, és egyetlen produkció maradt, amely kihúzhatja a csávából, amely nem más, mint a Deadpool & Wolverine. Egyelőre úgy tűnik, hogy a Marvel Jézust is felvonultató film képes lehet rá, hogy visszahozza a franchise régi fényét, hiszen már az előrendelésekkel is rekordot döntött, a roppant beteg popcornos vödörről pedig nem is beszéljünk, mennyire imádják az emberek.

Ezeket olvastad már?

A film rendezője azonban úgy tűnik még nem szabadul meg ettől az univerzumtól, felröppentek a hírek ugyanis, hogy Shawn Levy-t nézte ki magának a Marvel, és szeretnék, ha ő dirigálná a következő Bosszúállókat – amelyre persze még elég sokat kell várnunk.

Korábban az a hír járta, hogy a 2021-es Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája rendezőjét bízták meg a feladattal, de ő 2023 novemberében visszalépett. Az új Bosszúállókat eredetileg 2026. május 1-jére tervezik, de jelenleg még nincs alcíme, miután a The Kang Dynasty-t végül elvetették, mert Jonathan Majors-t elítélték volt barátnője bántalmazásáért és zaklatásáért – ő játszotta A Hangya és a Darázs: Kvantumániában Kangot. Tehát egyelőre csak nagyon keveset tudni erről a projektről, és azt is homályosan. Olyan információk is napvilágot láttak már, hogy akár 60 Marvel karakter is szerepet kaphat benne, és köztük olyan népszerű szereplők is visszatérhetnek, mint Thor, Loki, Hulk, Doctor Strange, Nebula és Shang-Chi, a legújabb forgatókönyvet pedig Michael Waldron készítette el hozzá, de ez még jóváhagyásra vár.

Mindenesetre Levy Deadpool és Rozsomák című filmje, amely végre összehozza a Ryan Reynolds és Hugh Jackman által alakított ikonikus karaktereket, július 26-án debütál a mozikban. Ez lesz az első Deadpool rész, amelyet a Disneynek köszönhető, miután felvásárolták a 20th Century Foxot, és ez lesz az első R-kategóriás MCU-film is egyben. Arról nem is beszélve, hogy a Fox mutánsai végre hivatalosan is bekerülnek az MCU-ba.

Kövess Minket!



Gamer szótár