Star Wars vs Marvel – Ezekkel játszunk a hétvégén

Star Wars vs Marvel – Ezekkel játszunk a hétvégén

Bármiféle kalandra is vágysz, az alábbi listában megtalálod a neked való játékot.

Ritkán van olyan, mint ezen a héten, hogy több olyan ingyenes játék is feltűnik a színtéren, melyeket legalább annyira kíváncsiak vagyunk, mint a közelmúltban megjelent fizetős címekre. Alább összeszedtem azt az 5 játékot, melyeket bűn lenne nem kipróbálni, és ezek közül most 4-et teljesen ingyen felfedezhettek. Tehát, mi ezekkel játszunk a hétvégén.

Ezeket olvastad már?

 Star Wars: Hunters 

A héten debütált a Star Wars franchise legújabb játéka, a Star Wars: Hunters. A leginkább az Overwatch-ra hajazó ingyenes alkotás Androidon, iOS-en és Nintendo Swithen vált elérhetővé. Egy próbát mindenképp megér a téma szerelmeseinek. Bővebben ide kattintva olvashatsz a játékról. 

 Destiny 2: The Final Shape 

Hónapokon át csúszott a Destinity 2 utolsó DLC-je, és olyan sokan akartak belevágni a kalandba a megjelenés napján, hogy teljesen kudarcba fulladt a rajt. A Bungie sűrű bocsánatkérések közepette orvosolta a problémát, így most már ténylegesen elérhető bárki számára ez a hatalmas kiegészítő.

 Marvel's Midnight Suns 

Ez Epic Games az elmúlt hetekben kimondottan értékes ajándékokkal kedveskedett az érdeklődőknek, melyet most megkoronáztam a Marvel's Midnight Sunsszal, amit most bárki ingyen beszerezhet – alapjáraton 20 000 forint lenne. Egy taktikai szerepjátékról van szó, ami igazából az XCOM Marveles megfelelője. Ha szeretitek a hasonló tematikájú címeket, akkor ez is garantáltan tetszeni fog. Ide kattintva tudjátok letölteni.

 Dark and Darker 

A Dark and Darker egy PvEvP játék, melyben különböző területeket kell felfedeznünk, zsákmányokat szereznünk, eközben pedig megküzdenünk a mesterséges intelligencia által irányított karakterekkel, valamint a többi játékossal. A játék nagy népszerűségnek örvendett az alfa verziójában, azonban azóta számos akadály gördült elé, mely következtében Steamről is lekerült. A fejlesztők ezt nem hagyták annyiban, és mindenki számára ingyenesen elérhetővé tették játékukat. Ide kattintva töltheted le a 2023-as év egyik legnépszerűbb alkotását.

 Nightmare Kart 

A Nightmare Kart egy rajongói alkotás, ami a Bloodline komor világát ötvözi egy Mari Kart szerű gokartversennyel. A játék a héten vált elérhetővé, és a közösség egyszerűen imádja. Olyannyira, hogy mostanra több mint 200 000 felhasználót tudhat magáénak. Természetesen ezt is ingyen eléritek Steamen.

Kövess Minket!



Gamer szótár