Vajon az új Ghost Reconhoz toboroz a Ubisoft vagy az R6S-hez?

Vajon az új Ghost Reconhoz toboroz a Ubisoft vagy az R6S-hez?

Újabb nyom utal egy új Ghost Recon játék létezésére, ami visszatér a gyökerekhez és leginkább a Ready or Nothoz fog hasonlítani.

Idén márciusban szivárogtak ki az első infók a Ubisoft új Ghost Recon játékáról, amivel végre maguk mögött hagyják a Wildlands és a Breakpoint lebutított játékmenetét és visszatérnek a széria gyökereihez. Legalábbis az Insider Gaming akkori infói szerint ez a helyzet. Hogy akkor mit tudtunk meg a még csak kódnév alatt létező játékról, azt a következő cikkben foglaltuk össze.

Persze hivatalosan még mindig nem jelentették be a játékot. Hiába volt nemrég egy Ubisoft Forward, nem szóltak egyetlen szót sem az új Ghost Reconról. Ettől függetlenül valószínűleg dolgoznak rajta a háttérben, egy friss szivárgás szerint épp szinkronszínészeket keresnek az egyes karakterekhez. Hat különböző karakter leírása szivárgott ki, amikhez mind színészeket keres a Ubisoft. Persze azt egy szóval sem említik, hogy az új Ghost Recon karaktereiről lenne szó. A legnagyobb nyom viszont, miszerint több karaktert is thai gyökerekkel rendelkezőnek és thai akcentussal beszélőnek írnak, egybevág a korábbi szivárgással, ami arról szólt, hogy a játék egy Thaiföld ihlette fiktív ország háborúját dolgozza majd fel.

Casting call for Ubisoft's "Project Gone".
byu/KekanKok inGamingLeaksAndRumours

Vannak akik arra tippelnek, hogy új R6S operátorokról van szó, nem új Ghost Reconról, de az online kommentek alapján többen örülnének, ha ezek már az új, a széria gyökereihez visszatérő Ghost Recon nyomai lennének.

Neked melyik a kedvenc Ghost Recon játékod?

Kövess Minket!



Gamer szótár