Hamarosan indul a  Delta Force: Hawk Ops alfatesztje, le ne maradj

Hamarosan indul a Delta Force: Hawk Ops alfatesztje, le ne maradj

Mutatjuk hogyan tudsz jelentkezni az alfatesztre.

A Call of Duty és a Battlefield mellett egy visszatérő nagy franchise is ringbe szállhat a legjobb, vagy éppen a legmegosztóbb cím elnyeréséért, hiszen hosszú idő után ismét kapunk egy Delta Force játékot. Az elmúlt hetekben, illetve hónapokban napvilágot látott már néhány ízelítő a Delta Force: Hawk Opsból, viszont most egy újabb jó hírrel szolgálhatunk azoknak, akik alig várják, hogy kipróbálhassák ezt az FPS-t. A fejlesztő Team Jade ugyanis bejelentette, hogy július 18-án indul a PC-s alfateszt.

Azt egyelőre nem tették hozzá, hogy vajon meddig lehet majd játszani vele, de az örömteli eseményt egy új trailerrel is megtoldották, ami csak még jobban felcsigázhatja az érdeklődőket.

Az alfához nem jelentettek be végdátumot, ami azt jelzi, hogy a Team Jade számára ez egy "játszd a füledre" típusú helyzet lesz. Az alfa dátumának bejelentése mellett egy új CG trailer is megjelent a játékhoz.

„A Delta Force: Hawk Ops PC Alpha Test hivatalosan 2024. július 18-án indul. Az új előzetesben bepillantást nyerhettek, hogy mire képesek a G.T.I. operátorok, hogy sikeresen végrehajtsák a küldetésüket.”

Azt viszont egyelőre nem tudni, mivel nem árulták el, hogy mit lehet majd kipróbálni pontosan az alfában. Nem világos, hogy bele lehet-e kóstolni a teljes játékba, vagy csak egy részét teszik elérhetővé, de valószínűleg mindenre fény derül majd a következő hetekben.

Ezeket olvastad már?

Ha bárki késztetést érez, és mindenképp szeretné kipróbálni az új Delta Force-ot, akkor nincs más teendője, mint ellátogatni a játék weboldalára, és ott a join test gombra kattintva követi az utasításokat.

Kövess Minket!



Gamer szótár