Cate Blanchett a Borderlands film kedvéért vett egy PS5-öt - Tippelj mivel játszik!

Cate Blanchett a Borderlands film kedvéért vett egy PS5-öt - Tippelj mivel játszik!

Teljesen beszippantotta a játék, és még a férjét is rávette, hogy együtt játszanak a Borderlands-szal, így a lehető legjobban fel tudott készülni a szerepére.

Fogalmazzunk úgy, hogy hosszú vajúdást követően végre tényleg eljut a mozikba a Borderlands mozifilm, és bár az első trailerek nem mindenki győztek, sokan nagy várakozásokkal tekintenek a legújabb videójáták-adaptációra. Egy biztos, a főhősnőn semmi nem múlik, Cate Blanchett ugyanis nemrég elárulta, hogy teljesen elmerült a Borderlands világában, miközben Lilith szerepére készült. Vásárolt magának egy PlayStation 5 konzolt, és idejét nem sajnálva nekilátott a játéknak, hogy még jobban megismerje a karaktereket és annak univerzumát.

„Mindig is vonzódtam az őrült dolgokhoz, pedig ezek azok a dolgok, amelyeket soha nem tudnék elképzelni. Azt hiszem, egy kis COVID-őrület is hozzájárult a döntéshez, mert elég sok időt töltöttem akkoriban a kertben, és túlságosan is elszabadult a kezemben a láncfűrész. A férjem pedig azt mondta: 'Ez a film megmentheti az életedet'. A hüvelykujjaim alig tudnak irányítani egy telefont, de azért vettem egy PS5-öt, és játszottunk egymással. Meg akartam ismerni a játékot, és azt, hogy a rajongók mit szeretnek a karakterekben. Nagyon beleéltem magam ebbe az egészbe.”

A Borderlands filmadaptációja mintegy öt évig sínylődött az előkészítési fázisban, és ha hiszitek, ha nem, a Lionsgate már 2015 augusztusában bejelentette a tervét. Eli Roth-ot 2020 februárjában szerződtették le rendezőnek, a casting 2020 májusától 2021 márciusáig tartott. A forgatás még abban az évben áprilisban elkezdődött, és egészen júniusig tartott. Ezt követően 2023-ban két hétig tartottak az újraforgatások, amelyet már Tim Miller dirigált, mivel Roth a hálaadással kapcsolatos kötelezettségei miatt nem állt rendelkezésre. A forgatókönyvet Roth és Joe Crombie írta.

A Borderlands első trailere 2024 februárjában látott napvilágot. Akkor sok rajongó megjegyezte, hogy a hangulata és esztétikája nagyon hasonlít James Gunn A galaxis őrzői-trilógiájára. Roth ezt nem hagyta szó nélkül, és elismerte, hogy bármit is csinál az ember, lesznek hasonlóságok, már csak a téma természete miatt is. A rendező azonban biztos benne, hogy a mozilátogatók a teljes film megtekintése után észreveszik majd, hogy a Borderlands "más", mint A galaxis őrzői.

Kik játszanak még a Borderlandsben?

Cate Blanchett alakítja Lilithet, de mellett feltűnik majd Ariana Greenblatt (Tiny Tina), Jack Black (Claptrap hangja), Kevin Hart (Roland), Jamie Lee Curtis (Dr. Patricia Tannis), Florian Munteanu (Krieg), Edgar Ramirez (Atlas) és Gina Gershon (Mad Moxxi) is.

Ezeket olvastad már?

A Borderlands a tervek szerint augusztus 9-én kerül a mozikba.

Kövess Minket!



Gamer szótár