Kiderült, mikor jön a következő adag Activision játék a Game Passbe

Kiderült, mikor jön a következő adag Activision játék a Game Passbe

Már nem kell sokat várni, hogy az Activision néhány klasszikusával játszunk a Game Passben.

Tavaly ősszel vált véglegessé a Microsoft 69 milliárd dollár értékű felvásárlása, mely során az Xbox-részleg bekebelezte az Activision Blizzardot. Ezt követően mindenki azt leste, mikor kapjuk meg végre a Call of Duty-franchise eddigi epizódjait a Game Passben, erre azonban a mai napig nem került sor. Sőt, igazából az egyetlen játék, ami eddig bekerült tőlük az előfizetéses szolgáltatás kínálatába, az a tavaly megjelent Blizzard-cím, a Diablo IV volt.

Most azonban úgy fest, hogy végre kapunk valamit az Activisiontől is, tehát nem kell egészen októberig várni, hogy a Call of Duty: Black Ops 6-tal megkezdjék a sort. Ehelyett az eXputer fórumán egy eXtas1s nevű felhasználó, valamint a Windows Central munkatársa, Jez Corden is azt állítja, hogy a közeli jövőben bekerül a Game Passbe a Tony Hawk's Pro Skater 1+2 remake, valamint a Spyro Reignited Trilogy is. Corden viszont hangsúlyozta, nem az az Xbox-részleg terve, hogy egyszerre adjanak ki mindent, hanem hogy szépen-lassan csepegtessék a tartalmakat, ezzel valószínűleg rávéve az előfizetőket a hosszabbításra.

Ezeket olvastad már?

A legtöbben kétségkívül a CoD-okra várnak. Erről azonban sem a fórumozónak, sem az újságírónak nincs információja, így pedig tippelni is nehéz. Most valószínűleg az imént említett játékok, valamint a Crash Bandicoot N.Sane Trilogy elkerülhetetlen érkezése kitöltenek pár hónapot majd augusztustól kezdve. Utána pedig jön a Black Ops 6, ami a kiadó idei évének legnagyobb megjelenése lesz.

Az viszont remek kérdés, hogy ha szeretnék kiadni a régi CoD-okat is a Game Passen keresztül, akkor az új epizód megjelenése után mennyit várnak majd ezzel? Ha azonnal teszik, az jó eséllyel kannibalizálja az eladásokat. Ha túl későn, akkor meg nem lesznek annyira vonzóak már. Nehéz fejtörő, de az valószínűleg meglepőbb fordulat lenne, ha sosem kerülne erre sor valamilyen formában. Bárhogyan is lesz, ha többet tudunk az Activision vagy a Blizzard játékainak Game Pass-megjelenéséről, beszámolunk róla.

Kövess Minket!



Gamer szótár