Mutatjuk, hogyan játszhatsz a Diablo 4-gyel a Game Passzel

Mutatjuk, hogyan játszhatsz a Diablo 4-gyel a Game Passzel

Megérkezett az első Activision Blizzard-játék a Game Pass kínálatába. De PC-n egy kicsit körülményesebb lett a telepítés a vártnál.

Február az Xbox jövőjéről szólt, miután egy rakás pletyka azt sejtette, hogy hiába vették meg a fél videójáték-ipart Phil Spencerék, mert minden megjelenik majd a rivális konzolokra és bekerül a Game Passbe is. Aztán persze kiderült, hogy azért ez nem teljesen lesz így. De miközben az Xbox-részleg fejesei igyekeztek lenyugtatni a kedélyeket, bejelentették, hogy az Activision Blizzard játékai bizony jönnek majd az előfizetéses szolgáltatás kínálatába. Az első fecske pedig nem más lett, mint a Diablo 4, amely a mai naptól, vagyis március 28-tól kezdve válik elérhetővé a Game Passt használó játékosoknak.

A konzoljátékosoknak egyébként igen egyszerű manőver lesz letölteni a játékot, hiszen semmi másra nincs szükség, mint a Game Pass előfizetésre, és már mehet is a démoni móka ugyanúgy, mint bármely más Xboxon elérhető játéknál. PC-n viszont ennél pár fokkal körülményesebb menet beröffenteni a Diablót, szóval hadd segítsünk ebben:

  • Nyisd meg az Xbox alkalmazást a gépeden, és jelentkezz be azzal a Microsoft-fiókkal, amelyen a Game Pass előfizetésed is van, majd kattints a Diablo 4-re és a telepítés gombra.
  • Ekkor fel fog ugrani egy ablak, ami arra kér, hogy telepítsd a Battle.net alkalmazást (az Activision Blizzard saját boltját).
  • Ha ezzel megvagy, össze kell kötnöd a Battle.net-fiókod a Microsoft-fiókoddal. Ha már van mindkettő, akkor csak simán bejelentkezel a Battle.net alkalmazásba és fel fogja dobni a lehetőséget a fiókok csatolására. Ha nincs még Battle.net-fiókod, akkor azután kerül elő az összekötési opció, hogy csináltál egyet az appban.
  • Miután mindezzel végeztél, már indíthatod is a Diablo 4-et!

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár