Kai Cenat szobájában felrobbant több ezer tűzijáték, nem lett jó vége

Kai Cenat szobájában felrobbant több ezer tűzijáték, nem lett jó vége

A lakást füst árasztotta el, majd a kamera is kikapcsolt – valószínűleg megsemmisült.

Kai Cenat az elmúlt évek során a legnézettebb Twitch streamerek közé küzdötte fel magát, ami kirobbanóan energetikus személyiségének, és az eszeveszett adásainak köszönhető. Csatornáján egy nap sem telik el anélkül, hogy valami váratlan eseménnyel lepné meg a követőit. Példának okáért nemrég tartott Elden Ring maratont, ahol 60 órányi szenvedés után egy pszichológust hívott segítségül, hogy megőrizze mentális egészségét, és legyőzze az adott főnököt, nem sokkal később pedig már Kevin Hart társaságában döntött nézettségi rekordokat. A minap viszont konkrétan élő adásban felrobbant a szobája.

Kai Cenat több tartalomgyártó barátjával osztozik egy házon, és bevett gyakorlat náluk, hogy a július 4-ei függetlenség napját hatalmas tűzijáték csatával ünneplik. A tegnapi élő során MrBeast járt nála, és a háttérben már látható is volt a több ezer különféle pirotechnikai eszköz, melyeket az ünnepi adásra gyűjtött össze. A nézőknek viszont nem kellett máig várniuk, hogy robbantást lássanak, hiszen a dolgok váratlan fordulatot vettek. Az alábbi videó 5. percétől válik izgalmassá a dolog.

Davis – szintén ismert streamer – mindenképpen beszerette volna gyújtani az egyik tűzijátékot, amit Cenat próbált megakadályozni – legalábbis úgy tűnt –, de sikertelenül. Az élesítést követően kirohantak a szobából, és az összes ott tárolt "robbanószer" aktiválódott, majd füst árasztotta el a szobát, a tárgyak lángra kaptak és véget ért az adás. Sokan úgy vélik, hogy ez csupán marketingfogás, és szerintük ez a streamer szobájának csupán a másolata volt, amit MrBeast segítségével hoztak létre, az igazi tűzijáték pedig ma lesz látható. Minden esetre ismét nemvárt módon ért véget az adás, és remélhetőleg ma mindenre fényderül.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár