Ez lesz a címe Nic Cage Pókember filmjének

Ez lesz a címe Nic Cage Pókember filmjének

Egyértelműbbé tették, hogy melyik szuperhősről van szó, és egy fontos karakterrel egészült ki a stáb.

Nicolas Cage már rendületlenül készül az új projektjére, bár saját bevallása szerint azért tart a sorozattól. Rajta kívül pedig úgy tűnik, hogy a New Girl és a Fargo színésze, Lamorne Morris is szerepet kap a történetben.

Ha minden igaz, akkor ő alakíthatja majd Robbie Robertsont, aki szintén ismerős lehet a régi motoros Pókember-rajongóknak. Az Amazon MGM Studios és a Sony Pictures Television közös sorozata amellett, hogy újabb tehetségekkel bővült, a hírek szerint mostantól a Spider-Noir címet viseli. Eddig csak úgy ismerhettük, hogy Noir, de úgy tűnik, a stúdiók szeretnék kicsit egyértelműbbé tenni a Pókember-univerzumhoz való kötődését.

Morris leginkább a Fargo sorozatból és a New Girlből lehet ismerős, de több mint egy évtizede jelen van már a filmekben és a tévében is. Szerepet játszott a 2018-as Game Night és a 2020-as Bloodshot című alkotásokban is. Ami a Spider-Noirban játszott szerepét illeti, Robbie Robertsonról az alábbi információkat érdemes tudni:

„Megszállott, keményen dolgozó, és nem fogad el nemleges választ. Elkötelezett újságíró, aki az 1930-as évek New Yorkjában fekete szakemberként próbál boldogulni a vele szemben fellépő ítéletekkel szemben. Kockázatosabb sztorikat vállal, amelyekhez senki más nem nyúlna, hogy figyelmet és fizetést kapjon. Hajlandó bármit megtenni a karrierje érdekében.”

Ezeket olvastad már?

A széria megjelenési dátumát még nem hozták nyilvánosságra, de a premierje várhatóan az MGM+-on lesz az Egyesült Államokban, majd később a Prime Videón mindenki számára elérhetővé válik.

„A Spider-Noir egy öregedő és szerencsétlen magánnyomozó (Cage) történetét meséli el az 1930-as évek New Yorkjában, aki kénytelen megküzdeni a múltbeli életével, és a gonosztevőkkel is egyaránt, mint a város egyetlen szuperhőse.”

Kövess Minket!



Gamer szótár