Olyan mérföldkövet ért el MrBeast YouTube-on, ami még soha senkinek nem sikerült

Olyan mérföldkövet ért el MrBeast YouTube-on, ami még soha senkinek nem sikerült

Jimmy "MrBeast" Donaldson lett az első YouTuber, aki valaha is elérte ezt a bűvös számot.

Mindezt úgy, hogy alig több, mint egy hónappal ezelőtt előzte meg a T-Series-t, és így övé lett a legtöbb feliratkozóval rendelkező csatorna lett a platformon – 300 millió követője van már. Donaldson népszerűsége az évek során az egekbe szökött, köszönhetően a nagyszabású videóinak és az internet legnagyobb influencereivel való elképesztően szórakoztató együttműködéseinek. 2024. június 1-jén a MrBeast megelőzte a T-Series-t, és a legtöbb feliratkozóval rendelkező YouTube-csatornává vált, és ez a szám az azóta eltelt hetekben továbbra csak nőtt és nőtt.

MrBeast ez egy újabb rekordot állított fel a Google tulajdonában lévő platformon: 2024. július 10-én ő lett az első YouTuber, aki elérte a 300 000 000 feliratkozót.

Donaldson a Twitter/X-en ünnepelt, és egy posztban megosztott egy képernyőfotót a követőinek számáról.

„Emlékszem, amikor 11 évvel ezelőtt elértem a 300 feliratkozót... lol - írta.

A rajongók elárasztották jókívánságaikkal a streamert:

'Gratulálok Jimmy! Megérdemelted' - válaszolta az egyik felhasználó.

Egy másik kommentálta: 'Gratulálok, MrBeast. Senki sem érdemli meg jobban, mint te.'

'Ez őrület. Gratulálok és köszönöm a pozitív változást, amit elértél a világban.' – mondta egy harmadik.

Ezeket olvastad már?

Ez a teljesítmény mindössze néhány nappal azután történt, hogy Donaldson csatlakozott a Twitch-sztár Kai Cenat streamjéhez. A duó egy tűzijátékkal teli szobát gyújtott fel egy csínytevés keretein belül, ami miatt sokan arra gondoltak, hogy Kai háza leégett.

Alig egy nappal a stream után MrBeast feltöltött egy videót, amiben bemutatták a tréfa részleteit és Kai szobájának majdnem tökéletes másolatát, amit a jelenethez építettek fel.

A YouTuber július 9-én megosztott egy teasert a közelgő projektjéből, amelyben az internet 50 legnagyobb influencerét gyűjtötte össze egy videóhoz, amelynek nyertese hazavihet 1 000 000 dollárt a rajongóinak.

Kövess Minket!Gamer szótár