Megvan mikortól lehet megvásárolni a következő Metro játékot

Megvan mikortól lehet megvásárolni a következő Metro játékot

Az ősszel visszatér a borzongás, de csak a virtuális valóságban.

Feltűnt egy új blogbejegyzést a PlayStation oldalán, és a Vertigo Games jóvoltából új képeket kaptunk a Metro Awakeningsből, de emellett további részleteket is elárultak a franchise legújabb epizódjáról. Martin de Ronde kreatív igazgató és Samar Louwe játékigazgató megerősítették, hogy a VR-játékot szeptembertől kezdődően lehet majd előrendelni.

Elmondásuk szerint a Metro Awakening egy önálló része lesz a sorozatnak, amely az első felvonás, a Metro 2033 eseményei előtt játszódik. Hozzátették, hogy egy nagyon személyes, érzelmes történetet élhetünk majd át a főhős bőrébe bújva.

A Vertigo Games először a PlayStation legutóbbi State of Play eseményén jelentette be a Metro Awakeninget egy roppant rövid gameplay trailerrel karöltve, de akkor sok mindent még nem árultak el róla.

Azt is elmondták, hoyg szerették volna, ha a lehető legélethűbb élményt kapják a VR játékosok, beleértve az adaptív triggereket és a haptikus visszajelzést is. Ugyanakkor megnyugtatják a rajongókat, hogy a játékmenet megtartja a lopakodós-lövöldözős stílusát. A Metro Awakeningnek még nincs megjelenési dátuma, de annyit azért ismét megerősítettek, hogy valamikor még idén napvilágot lát. Az előrendelés ténye viszont azt vetítheti előre, hogy még az ősz folyamán belevághatunk majd a kalandba.

Sajnos a Metro Awakening kizárólag VR készülékeken lesz majd elérhető, tehát akinek van otthon PlayStation VR2, Meta Quest 2, Meta Quest 3 és Steam VR platformja, az kipróbálhatja majd milyen elveszni ebben a poszt-apokaliptikus világban.

Ezeket olvastad már?

Eközben a 4A Games tavaly februárban kijelentette, hogy a következő – teljes értékű – Metro-játék csak akkor jelenik meg, ha elkészültek vele – nesze semmi fogd meg jól információ.

Kövess Minket!



Gamer szótár