Az Armored Core 7-re utalhat a FromSoftware álláshirdetése

Az Armored Core 7-re utalhat a FromSoftware álláshirdetése

Úgy tűnik, hogy hamarosan bővül a franchise.

Tavaly nyáron debütált a FromSoftware robotos franchise-ának, az Armoder Core-nak a 6. része. Ezt mind a kritikusok és a játékosok is kimondottan jól fogadták, így egyértelművé vált, hogy nincs bajban sorozat. Egy rajongó a napokban érdekes álláshirdetést fedezett fel fejlesztőknél, ami félreérthetetlenül arra utal, hogy ehhez a játékhoz keresnek további munkatársakat, tehát vagy érkezik az Armored Core 6-hoz egy DLC, vagy már most készülőben van a 7. rész.

A közzétett hirdetés kimondja, hogy egy olyan fejlesztőt keresnek, aki jártas „a robotok karaktereinek modellezésében és textúrájában”. Mivel a FromSoftware-nek nincsen több robotokkal operáló címe, egyértelmű, hogy mely játékról van szó. A DLC-re enged következtetni az is, hogy már tavaly találtak a 6. rész fájljaiban olyan adatokat, melyekben egy későbbi kiegészítőt említenek – mint például a „710000 DLC-alkatrészek deaktiválva” és a „710030 A DLC tulajdonosi állapotának változása megváltoztatta az AC szerelvényt” sorok.

Habár sok rajongó meggyőződése, hogy az Armored Core 7-ról van szó, elég hihetetlennek tűnik, hogy egy évvel az előző rész kiadása után már a folytatások dolgoznának ahelyett, hogy egy DLC-vel meglovagolják a hatalmas sikert, amit elértek. Ahogy az összes többi hasonló esetben, most sem tehetünk mást, mint megvárjuk, hogy a fejlesztők nyilatkozzanak az ügyben, és tiszta vizet öntsenek a pohárba. Az viszont mindenféleképpen jó hír, hogy valami készül.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár