Emlékszel még az utolsó jó James Bond-játékra? - Mi sem, de most lesz egy új!

Emlékszel még az utolsó jó James Bond-játékra? - Mi sem, de most lesz egy új!

Habár mi még nem sokat láttunk belőle – konkrétan semmit –, ők legalább jól szórakoznak.

Lassan 4 éve, hogy az IO Interactive leplezte azt, hogy egy új James Bond-játékon dolgoznak a Project 007 név alatt. Habár egy kedvcsinálón kívül még nem kaptunk túl sok ízelítőt a címből, az évek alatt azért néhány dolgot megtudhattunk róla. A Hitman-játékokért is felelős fejlesztők állítólag 2026-ban jelentetik meg a Project 007-et, amiben egy teljesen új, a könyvektől és filmektől is eltérő történetet ismerhetünk meg – ennek megvalósításában egy Ubisoft veterán is a segítségükre lesz.

Veronique Lallier – az IO Interactive fejlesztési igazgatója – a napokban egy interjú során arról beszélt, hogy számukra mennyire természetes az, hogy ezen a játékon dolgoznak, hiszen már rengeteg hasonló tapasztalatuk van, hála a Hitmaneknek.

„Ez egy nagyon klassz, és teljesen elképesztő projekt lesz. Nagyon izgatott vagyok miatta. És úgy értem, ha megnézzük, mit csináltunk a múltban Hitmannel, a 007 egyszerűen természetesnek érződik számunkra, hiszen már csináltunk történeteket ügynökökről. Annyira közel áll a DNS-történetünkhöz, hogy zökkenőmentes integrációnak tűnik, és mindenki, szó szerint mindenki nagyon izgatott nálunk." – mondta Lallier.

Sajnos Lallier még most sem árult el többet arról, hogy pontosan mire is számíthatunk a játékban, de azt mondta, hogy már izgatottan várja, hogy a jövőben bővebben is beszámolhasson a projektről. Ha a megjelenés tényleg 2026-ban fog megtörténni, akkor szerintem lassan itt lehet az ideje egy előzetes közzétételének.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN

Gaming - Komplett egészségközpont a karunkon – leteszteltük a Huawei Watch GT 5 okosóráit

Az elmúlt években annyi viselhető okoseszközt dobott piacra a Huawei, hogy újságíró legyen a talpán, aki számon tudja tartani a zsinórban érkező, különböző funkciókkal felturbózott modelleket. Hozzám a Watch GT okosóra-széria két legújabb tagja, a Watch GT 5 és a GT 5 Pro futottak be nemrégiben, amelyeket felválta, több napon keresztül viseltem, és ez idő alatt az alábbi vélemények fogalmazódtak meg bennem.