A konzolokon pár napig ingyen játszható az Avatar: Frontiers of Pandora, mutatjuk hogyan

A konzolokon pár napig ingyen játszható az Avatar: Frontiers of Pandora, mutatjuk hogyan

Készen álltok, hogy a kék lények bőrébe bújjatok?

James Cameron nevéhez nem kisebb alkotások fűződnek, mint a Titanic vagy a Terminátor franchise, de ő neki köszönhetjük minden idők legtöbb bevételét termelő filmjét is, a 2009-es Avatárt. Az epikus sci-fi az egész világot beszippantotta, így nem csoda, hogy idővel megkaptuk a második részt – igaz 13 évvel később –, és még jó pár folytatás van terítéken. Sejteni lehetett, hogy egyszer játékot is kap a franchise, hiszen ez egy olyan ziccer, amit kár lett volna kihagyni. Tízmilliók álmodoztak arról, hogy belekóstoljanak Pandora világába.

2023. december 7-én debütált az Avatar: Frontiers of Pandora játék, mely során csatlakozhatunk a Na'Vi-khoz, hogy közös erővel megvédjük Pandórát. A kalandjáték során megannyi  izgalmas küldetés és harc vár ránk, de leginkább a lélegzetelállító környezet az, ami elviszi a hátán a játékot. Most pár óra erejéig a konzolosok ingyen kipróbálhatják mindezt.

Július 16-tól 28-ig a PlayStationösök és az Xboxosok számára is ingyenesen játszható az Avatar. Frontiers of Pandora, azonban csak 5 órán át, vagy míg el nem érnek a "The Aranahe Clan" küldetéshez. Ez bőven elég idő arra, hogy valaki eldöntse megszeretné-e vásárolni a játékot. Azt még fontos megjegyezni, hogy csupán az egyjátékos mód érhető el ebben a formában, tehát ha a barátaink társaságában szeretnénk kalandozni, ahhoz kénytelenek leszünk megvásárolni.

Ahhoz, hogy kipróbálhasd nincs más dolgod mint ellátogatni a konzolod boltjába, és letölteni onnan a Free Trialt.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár