Most több száz AAA-kategóriás játékot kaphatsz, teljesen ingyen

Most több száz AAA-kategóriás játékot kaphatsz, teljesen ingyen

Egy havi ingyenes és korlátlan játékkínálat jöhet?

Néhány napja megdrágult a sokak által kedvelt és valóban elég menő Game Pass, amivel akár Xboxon, akár PC-n több ezer játékhoz férhetünk hozzá extra költekezés nélkül, köztük számos AAA-kategóriás darabhoz is. Havi 3000 forint és olyan játékokat kapunk, mint a Halo-széria, a Doom, a Forza, az Age of Empires, a Sea of Thieves, és hosszasan lehetne még sorolni. Egy picit ez most drágább lett, de ha engem kérdeztek, még így is bőven megérős a Microsoft ajánlata, főleg ha hozzá vesszük azt is, hogy a jövőben szinte az összes nagy játékuk - Avowed, Gear of War E-Day, Indiana Jones, az új Doom stb - is a megjelenésük napjától elérhetőek lesznek a Game Passben.

Sőt, hónapok óta szólnak arról pletykák, hogy a Call of Duty MW3 és igazából a teljes CoD-széria is bekerül majd a kínáltba, ami végképp egy kimagasló ajánlat lenne. Ennek a hivatalos megerősítésére persze még várunk.

Addigis örülhetünk annak, hogy hála a Blizzardnak - meg persze a Microsoftnak - most ajándékba kapunk egy havi előfizetést. Ha neked is volt már valaha Battle.net profilod, akkor nézz szét az emaileid között, mert a Blizzard minden felhasználóját megdobta a napokban egy havi PC Games Pass kóddal. Az egyetlen kikötés a kód használatához, hogy olyan profillal kell aktiválnod, amivel sosem volt még Game Pass előfizud. Ha volt már, akkor egyszerűen kell egy új profil, amivel használhatod a Blizzard ajándék kódját.

Illetve nagyon figyeljetek arra is, hogy az ajánlat nem él örökké. Legkésőbb július 24-én be kell aktiválnod a kódot, különben elúszik az ajándék!

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Komplett egészségközpont a karunkon – leteszteltük a Huawei Watch GT 5 okosóráit

Az elmúlt években annyi viselhető okoseszközt dobott piacra a Huawei, hogy újságíró legyen a talpán, aki számon tudja tartani a zsinórban érkező, különböző funkciókkal felturbózott modelleket. Hozzám a Watch GT okosóra-széria két legújabb tagja, a Watch GT 5 és a GT 5 Pro futottak be nemrégiben, amelyeket felválta, több napon keresztül viseltem, és ez idő alatt az alábbi vélemények fogalmazódtak meg bennem.