Van Xboxod? - Mutatjuk milyen játékokkal töltheted a hétvégédet, ingyen

Van Xboxod? - Mutatjuk milyen játékokkal töltheted a hétvégédet, ingyen

Csak egy Xbox és egy Game Pass előfizu kell és máris kész a hétvégi gaming dömping.

Egészen kimagasló ajánlotok várják jelenleg az Xboxos gamereket. A hamarosan debütáló Deadpool & Wolverine örömére egy új, elég merész kontrollert vásárolhatunk, de könnyedén szert tehetünk egy teljes hónapnyi PC Game Passre abszolút ingyen, sőt, a napokban még egy óriási Xboxos nyári vásár is a kezdetét vette. Ha valamikor akkor most érdemes bevásárolnunk Xboxora, hiszen olyan címek várnak ránk jóval olcsóbban, mint máskor, mint a Red Dead Redemption 2, a Cyberpunk 2077 vagy a Sea of Thieves.

És ha még ez sem lenne elég, akkor nyugodjatok meg, az Xbox tesz róla, hogy hétvégén is legyen mivel játszanotok. Szokás szerint ez a hét sem marad Xbox Free Play Days nélkül. Már meg is érkezett a legújabb ajánlat, egy legendás trió, aminek darabjait egész hétvégén ingyen lehet játszani Xboxon, Core vagy Ultimate Game Pass előfizetéssel.

Elsőként megkapjuk a PGA TOUR 2K23-at, vagyis könnyedén, az otthon kényelméből próbálhatjuk ki magunkat a profi golf világában. De ha a golf nem vonz minket, az sem baj, ingyenesen játszható ugyanis a Park Beyond is, amiben feladatunk nem más, mint felépíteni és üzemeltetni egy őrületesen szórakoztató, a világ legjobb vidámparkját. Ha pedig picit komolyabb vizekre eveznénk, akkor könnyen megtehetjük azt, méghozzá Pandora bolygóján! A hétvégén ingyenen játszható a tavalyi év egyik legnagyobb pozitív meglepetése is, az Avatar: Frontiers of Pandora, amiben olyan szinten élhetjük bele magunkat a na'vik világába, mint még soha!

Kövess Minket!



Gamer szótár