Ezekre számíthatunk a mai Fortnite frissítésben

Ezekre számíthatunk a mai Fortnite frissítésben

Hosszas a lista arról, hogy miket pakolhat a játékba az Epic Games.

Csupán pár nap telt el azóta, hogy kezdetét vette a grandiózus A Karib-tenger kalózai együttműködés a Fortnite-ban, mellyel új kinézetek, kozmetikai elemek, térképrészek és egy mitikus tárgy is bekerülta játékba, de már most újabb újdonságokra számíthatunk. A hetekben a szokottnál is több szivárogtatás érkezett azzal kapcsolatban, hogy az Epic Games éppen milyen frissítéseken ügyködik, melyekből akár már ma több is megvalósulhat.

A szivárogtatók hívták fel a figyelmet arra, hogy ma is érkezik egy frissítés a Fortnite-ba, melynek a tartalma még tisztázatlan, éppen ezért az eddig kihalászott tartalmakból kaphatunk valamit. Ezeket HYPEX – a legismertebb leaker – listába is szedte, így alább elolvashatjátok.

  • Kiderülhetnek új együttműködések, kozmetikai elemek és az augusztusi Crew Pack tartalma
  • Visszatérhet a Mini Gun – Light Ammóval működő gépágyú, ami a túlmelegedésig bármennyi lövedék kilövésére képes
  • Kezdetét veheti a közelharci LTM – erről IDE KATTINTVA olvashatsz bővebben
  • Végre bekerülhet a Tesla Cybertruck
  • Szivárogtatások érkezhetnek a következő évaddal kapcsolatosan
  • Bekerülhet a Fall Guys mód, vagy további dolgokat tudhatunk meg vele kapcsolatban

Ahogy látjátok, egész hosszas a lehetséges opciók listája, melyen valószínűleg nem is szerepel minden eshetőség. Valószínű, hogy ezek közül a legtöbb megvalósul, azonban az Epic Games esetében soha nem lehet tudni, hogy éppen mivel rukkolnak elő, főleg mióta a szivárogtatásokat is olyannyira lekorlátozták, hogy mondhatni csak az derül ki, amit ők nem szeretnének eltitkolni.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár