Jack Sparrow karakterével erősít a Fortnite

Jack Sparrow karakterével erősít a Fortnite

Egy évek óta várt kollaboráció valósul meg a közeljövőben.

Egyértelműen a Fortnite az a játék, amely a leginkább él az együttműködések nyújtotta lehetőségekkel. Az Epic Games az elmúlt években mesteri szintre fejlesztette a különböző kollaborációkat, melyekkel mostanra heti rendszerességgel találkozhatnak a játékosok. Már több száz ilyen eseményen vagyunk túl, de van jó pár álom együttműködés, melyek mindeddig nem valósultak meg, pedig a közösség régóta esedezik értük. A napokban kiderült, hogy az egyik ilyenre hamarosan sor kerül.

Az Epic véletlenül korán elérhetővé egy bérletet az Item Shopban, ami lebuktatta, hogy hamarosan hatalmas A Karib-tenger kalózai crossover érkezik a Fortnite-ba. Akik ekkor megvásárolták a Caribbean Event Passt, már most belebújhatnak a legendás Jack Sparrow bőrébe, de amúgy csak július 19-étől lehet ismételten lecsapni rá.

A Pass tartalmaz számos kozmetikai elemet, de mind közül a legfontosabb a fentebb is látható, két stílussal rendelkező Jack Sparrow. Ezenfelül egy új, ehhez a témához kapcsolódó terület bekerülésére is számíthatunk a Battle Royale szigeten, és visszatérnek az OG Cannonok is, melyeket a támadáson túl, saját magunk kilövésére is használhatunk.

A játékosok régi álma volt ez a kollaboráció, ami most végre megvalósul. Úgy tűnik, hogy kezd beérni a Disney Fortnite-ba való befektetése, és idővel még több ehhez hasonló tartalomban részesülhetünk.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár