Hatalmas frissítéssel készülnek a Once Human fejlesztői

Hatalmas frissítéssel készülnek a Once Human fejlesztői

Újabb területekre, szörnyekre és egyebekre számíthatunk.

Július 9-én debütált az eddig igazából ismeretlen Starry Studio játéka, mellyel már mostanra kétségtelenül beleírták magukat a történelembe. A Once Human pár nap alatt elképesztő sikereket ért el, és ingyenes modelljének köszönhetően, folyamatosan több százezer egyidejű játékost tudhat magáénak – 230 000 volt a csúcs. Alapból rengeteg érdeklődőt vonz a posztapokaliptikus kaland, de a számtalan pozitív visszajelzés is, melyek többe között a legkevésbé pay to win játéknak kiáltották ki, valamint, hogy a fejlesztők olyannyira komolyan veszik a csalók elleni küzdelmet, hogy 10 éves tiltásokkal jutalmazzák őket. Mára az is kiderült, hogy a Starry miként képzeli el a jövőt.

Minden olyan esetben, mikor egy ingyenes cím robbanásszerű startot vesz, felmerül a kérdés, hogy ez vajon mennyire fenntartható. Általában ez azon múlik, hogy a fejlesztők mennyit foglalkoznak a játékkal és, hogy képesek lesznek-e hosszútávon is lekötni a közösség figyelmét. Ezért is szuper hír, hogy a Once Human alkotói már most, alig egy héttel a kezdés után arról beszélnek, hogy mikor és milyen újdonságokra számíthatunk a jövőben.

A szóban forgó frissítésre a szeptemberi hónapban számíthatunk, és tartalmazni fog PvP, illetve PvE elemeket is. Előbbi a hírek szerint egy a Mayflies és a Rosetta közötti konfrontációt tartalmaz, míg utóbbival egy új északi hegyvidéket, valamint hozzá kapcsolódó szörnyeket és küldetéseket kaphatunk. Sajnos ennél több konkrétumot egyelőre nem árultak el, azonban természetesen ezek a jövőben még tovább fognak bővülni, de az odaszántságuk már alapjában mindenképpen bizakodásra ad okot.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár