Remake-elik Schwarzenegger klasszikusát is, a Twisters sztárja lesz a főszereplő

Remake-elik Schwarzenegger klasszikusát is, a Twisters sztárja lesz a főszereplő

A Stephen King által 1982-ben – Richard Bachman álnéven – megjelentetett regényéből először 1987-ben készült film, amelyben Arnold Schwarzenegger egy tévesen elítélt férfit alakít, akinek túl kell élnie egy brutális, kormányzati szervezésű televíziós showműsort.

Ez eddig nem hangzik durvának, azonban a versenyzőknek bérgyilkosok elől kell menekülniük. Az Edgar Wright rendező által elkészített Running Man remake-ről először 2021-ben lehetett hallani, majd néhány évvel később, 2024 áprilisában végre megerősítették, hogy valóban létezik egy ilyen projekt, és már a főszereplőt is megtalálták hozzá.

Glenn Powell – aki legutóbb a Twisters - Végzetes vihar sztárjaként tűnt idén fel idén a vásznon – lehet a következő üldözött Schwarzenegger után, a színész pedig most egy interjú során, hogy mi a helyzet a projekttel. Először vissza kell térnie az austini Texasi Egyetemre, hogy befejezze a diplomáját, de ősszel nem lesz egyszerű dolga, mert a forgatásoknak is nekilátnak.

„Nem fogok rendszeresen más diákokkal egy osztályban ülni. Alapvetően azért fogok visszajönni, mert be kell fejeznem a diplomamunkám, de ősszel már kamerák elé állok a The Running Man remake miatt, szóval sokat leszek Londonban, de vizsgázni mindenképpen visszatérek az Államokba. Szóval jó fejek voltak, mert távoktatásban is részt vehetek az órákon, de a vizsga miatt haza kell majd utaznom. Azt még ki kell majd találni hogy a félév során kétszer-háromszor vissza kell jönnöm elrendezni a dolgaim, és a forgatás se szenvedje meg a távollétem. Edgar egyébként nagyon kedves volt, hogy a hatalmas filmje közepette mégis befejezhetem a diplomámat.”

Ráadásul a színész szerint már 2025-ben mozikba kerülhet a remake. Ez pedig már csak azért sem lenne egy rossz ötlet, mert King 1982-es regénye egy disztópikus Egyesült Államokban játszódik 2025-ben, amikor az ország gazdasága már összeomlott, és a globális erőszak egyre jobban elharapózik. Az 1987-es filmadaptáció, amelyet Paul Michael Glaser rendezett és Steven E. de Souza írt, a helyszínt 2017 és 2019 közé helyezte át. Mivel a The Running Man remake esetében a stúdió célja, hogy hűségesebb legyen a forrásanyaghoz, az eredeti helyszín és dátum nem változhat, tehát 2025 egy tökéletes megjelenési év az új adaptáció számára.

Kövess Minket!



Gamer szótár