A Baldur's Gate 3 szexhangjaiért felelős színész is benne lesz a Dragon Age: The Veilguardban

A Baldur's Gate 3 szexhangjaiért felelős színész is benne lesz a Dragon Age: The Veilguardban

A játékosok négy szinkronhang közül választhatnak majd a Dragon Age: The Veilguard főszereplője esetében, az egyikük szakértelme azonban túlmutat a feladaton.

Idén jön a Dragon Age: The Veilguard, a BioWare pedig folyamatosan csepegteti az új információkat róla az első játékmenet videó kiadása óta. Néha kisebb, néha nagyobb részletek derülnek ki, de a legutóbbi infó áradat különösen izgalmas lett, mert kiderült, hogy kik kelthetik életre hangjaikkal a játék legfontosabb szereplőit. Az Eurogamer cikke alapján pedig az egyikük egy felettébb érdekes választás lett.

A következő Dragon Age főszereplőjét Rooknak fogják hívni, és összesen négy szinkronhang közül választhatunk majd a jobb immerzió érdekében. A sorból viszont rögtön kitűnt Alex Jordan neve az Eurogamernek. Őt ugyanis a legtöbben vagy a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty Mr Handseként, vagy egy kevésbé hagyományos szerepben, a Baldur's Gate 3 szexhangjaiért ismerhetik.

Persze ha ez az opció nem felel meg valamilyen okból kifolyólag – nem is értjük –, akkor még mindig ott a másik három: Bryony Corrigan a Good Omensben és a The Goes Wrong Showban szerepelt; Erika Ishii Valkyrie hangja az Apex Legendsben és Ana Brayé a Destiny 2-ben; Jeff Berg pedig a Battlefield 1-ben tűnt fel. Egyébként többek között azért esett a BioWare választása ezen színészekre, mert így kapunk két amerikai és két európai hangot a főszereplőhöz, ezzel is garantálva, hogy a nem éppen rövid RPG alatt ne sértse a fülünket az akcentusuk.

Ezeket olvastad már?

Rookon kívül természetesen számtalan karakter lesz a játékban még, közülük a legfontosabbakat – köztük három visszatérőt – leplezett le a fejlesztőcsapat:

  • Ike Amadi (Javik a Mass Effect 3-ból) Grey Warden Vadrint,
  • Jee Young Han Veil Jumpeert Bellarát,
  • Jessica Clark (True Blood) a Neve nevű magándetektívet,
  • Nick Boraine az Emmrich nevű necromancert,
  • Matthew Mercer (Critical Role) Manfredet, Emmrich segédjét,
  • Ali Hillis Scout Hardingot,
  • Gareth David-Lloyd Solast,
  • Brian Bloom Varricot alakítja majd a Dragon Age: The Veilguardban.

Kövess Minket!



Gamer szótár