Két játékba is bekerül a Tesla legendás járműve, a Cybertruck

Két játékba is bekerül a Tesla legendás járműve, a Cybertruck

A játékosok már a mai napon a volán mögé pattanhatnak.

Habár az utcákon minden bizonnyal legtöbbünk még egyet sem látott – legalábbis hazánkban biztosan nem –, valószínűleg mindenki lelki szemei előtt megjelenik egy kép, amikor a Cybertruckról van szó. A Tesla futurisztikus és egyben "megsemmisíthetetlen" járműve mindenkiből kivált valamiféle érzést, legyen az pozitív vagy negatív.Elon Musk cége 2019-ben leplezte le a legújabb és egyben rendkívül rendhagyó járművét, mely projekt kezdetben számos nehézségbe ütközött, azonban mostanra már sorra gurulnak le a gyártósorról a legújabb példányok, és nagy népszerűségnek örvendenek. Úgy tűnik eljött az ideje, hogy az online teret is meghódítsák, így napokon belül két játékban is találkozhatunk velük.

A különböző szivárogtatóknak köszönhetően azt már jó ideje tudni lehetett, hogy a közeljövőben Fortnite-ba a bekerül a Cybertuck, amit az Epic Games tegnapi bejelentése alá is támasztott. Közzétettek egy, az érkezésével kapcsolatos felvételt, melyben elárulták, hogy a mai nap folyamán válik elérhetővé. Ezenfelül a szintén az Epic alá tartozó Rocket League is bejelentette a bestia ugyanakkori dátumra eső érkezését.

Mivel a jelenlegi Fortnite évadban az autóké a főszerep, érthető, hogy most kerül sor az együttműködésre, még akkor is, ha a Tesla járgánya nagyban eltér a többi Mad Max tematikájú társától.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár