Elon Musk is leteszi a névjegyét a Fortnite-ban

Elon Musk is leteszi a névjegyét a Fortnite-ban

Együttműködés közeleg a világ egyik leggazdagabb emberével?

A napokban megannyi már biztosan bekövetkező, és valószínűsíthető együttműködésre derült fény, kezdve a Karib-tenger kalózaitól – amely során külön területre, bérletre, mitikus itemre és kinézetekre is számíthatunk –, egészen Juice WRLD-ig – esélyes, hogy a Fortnite Festival részeként érkezik. A szivárogtatások azonban nem álltak meg, és most egy járgányról hullott le a lepel, ami nem más mint a legendás Cybertruck.

Elon Musk nevéhez számos cég kötődik, köztük az elektromos autókat gyártó Tesla, melynek a legkirívóbb terméke egyértelműen a futurisztikus Cybertruck. HYPEX – és más adathalászok társaságában – úgy gondolja, hogy a jármű hamarosan bekerül a Fortnite világába. Elsőre ez elég abszurdnak és érthetetlennek tűnik, azonban jobban belegondolva Elon Musktól nem áll távol egy ilyesféle kollaboráció.

Attól függetlenül, hogy Musk a világ leggazdagabb és legbefolyásosabb emberei közé tartozik, nem áll távol tőle a szórakozás és a bohémság – elég, ha a kamerák előtt gyakran bemutatott Fortnite ihlette táncaira gondolunk, amin megannyit csámcsogott már a sajtó. Alapjáraton a Tesla nem igazán költ marketingre, ez viszont egy szuper módja annak, hogy sokkal több ember szeme elé kerüljön a járgány.

Azt nem tudni, hogy pontosan miféle frissítés vagy mód keretében lesz elérhető a Cybertruck, de már most biztos vagyok benne, hogy a játékosok egyik kedvence lesz.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár