Végre megvalósulhat a Fortnite x Juice WRLD együttműködés?

Végre megvalósulhat a Fortnite x Juice WRLD együttműködés?

Az egykori énekes menedzsere olyan megjegyzést tett, ami egyértelműen erre utal.

Alig lehet számon tartani, hogy milyen kollaborációkon van túl a Fortnite, hiszen heti rendszerességgel hoz tető alá újabbakat az Epic Games – elég, ha csak a most érkező a Karib-tenger kalózai crossoverre gondolunk. Ettől függetlenül van pár olyan együttműködés, melyeket már évek óta ugratnak a játékosok, azonban mindeddig nem valósultak meg, így sokan elvesztették a hitüket velük kapcsolatban. Ezek közé tartozik Juice WLRD is, akinek a kinézetéről már 2022 óta pletykálják, hogy be fog kerülni a Fortnite-ba, azonban ez mindeddig nem valósult meg. Most végre fordulat jöhet a témában.

Juice WRLD a fiatal generáció egyik legkedveltebb előadója, aki 2019-ben tragikus hirtelenséggel elhunyt. Ezután még számos dala került kiadásra, és az is a levegőben volt, hogy posztomusz kinézetet kap az Epic Games Battle Royale-jában – ezt a rajongók vegyes érzelmekkel fogadták, hiszen sokak szerint megtiszteltetés lett volna, míg mások megalázónak tartották. Az egykori énekes menedzsere a napokban ismét utalást tett arra, hogy a közeljövőben megtörténhet az együttműködés.

„Az egyik legnagyobb dolog amit kértetek, idén megfog történni. 6-7 hét múlva valami nagyon klassz dolog történik. Jelöljetek meg olyan táncokon, amiket hangulatjelként használnátok Juice WRLD-höz." – írta a rajongókkal teli csoportba JuiceWRLD menedzsere.

Nem kell túl sok fantázia ahhoz, hogy az ember ebből arra következtessen, hogy a közeljövőben megvalósul a kollaboráció. Főleg, hogy már a Fortnite Festival is a játék részét képezi, ami kimondottan a zenészeknek ad lehetőséget. Talán Juice WRLD lesz a mód következő évadának az arca?

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár