A Baby Deadpool popcornos vödörtől ma nem látsz őrültebb dolgot

A Baby Deadpool popcornos vödörtől ma nem látsz őrültebb dolgot

Azt hittük, hogy az előző ötlettől már nem lesz elborultabb, tévedtünk.

A várva várt pillanat eljött, a Deadpool és Rozsomák végre mozikba kerül ezen a héten, így most már tényleg mindenki megnézheti a két legikonikusabb karakter találkozását a nagyvásznon. Sokak szerint az MCU megmentőjeként aposztrofált Marvel Jézus nem szól azért akkorát, mindenesetre rengeteg rajongó hatalmas várakozással tekint erre az alkotásra. Nem véletlenül hozott össze egy Guinness-rekordot a projekt, valamint a marketing gépezet is pörög ezerrel, hogy minél több embert csábítsanak be a mozikba.

Most egy újabb őrült popcornos vödör koncepciót valósítottak meg ennek érdekében. A Regal Cinemas ugyanis exkluzív mercheket árul a filmhez. Korábban bemutattuk már nektek az eszetlen Wolverine-ról mintázott vödröt, de a Baby Deadpoolhoz képest még az is normálisnak mondható. Az új termék igazából tényleg egy Deadpool baba, amely nem csak popcorn tárolására alkalmas, de az üdítőt is kényelmesen rá lehet bízni – mármint nem azért, mert elfogyasztja.

Hol lehet beszerezni a Baby Deadpool popcornos vödröt?

Az a sajnálatos hírünk van, hogyha bárki le szeretne csapni erre a különlegességre, az csak a Regal Cinemasban teheti ezt meg, és ott is csak addig, amíg a készlet tart. Az ára is egyébként elég borsos, mert 39,99 dollárt kérnek érte, mindezt üresen. Ha ropogtatnivalót és italt is szeretne valaki, úgy már 49,99 dollárba fáj. Ráadásul a Regal Crown Club (RCC) tagjai, akik a moziban megvásárolják ezt a gyűjtőeszközt, 3X kreditet kapnak hozzá – jelentsen is ez az amerikaiaknak bármit is.

Ezeket olvastad már?

Bár Baby Deadpool vagy 'Babypool' még nem tűnt fel a Deadpool 1. vagy 2. részében (vagy bárhol máshol az MCU-ban), ez a popcornos vödör lehet egy easter egg is film egyik jelenetéhez.

Kövess Minket!



Gamer szótár