Így ünnepelte Ryan Reynolds és Hugh Jackman a Deadpool & Wolverine világrekordját

Így ünnepelte Ryan Reynolds és Hugh Jackman a Deadpool & Wolverine világrekordját

Ryan Reynolds és Hugh Jackman már a Deadpool és Wolverine hivatalos bemutatója előtt is összehozott két Guinness-rekordot.

A Marvel szuperhősöket az ITV This Morning című műsorában lepték meg a hivatalos oklevelekkel az Alison Hammond műsorvezetővel készített interjú során.

A Wrexham AFC társtulajdonosaként Reynolds először nem a film miatt kapott egy kitüntetést. Kiderült ugyanis, hogy a walesi Wrexhamben (Egyesült Királyság) található Racecourse Groundot a legrégebb óta üzemelő nemzetközi futballpálya, mivel idén április 5-én már mintegy 147 éve és 31 napja van használatban.

„Ez nagyon sokat jelent nekem és walesi őseimnek.” – mondta Reynolds.

Ezután a páros egy kitüntetést kapott ajándékba, amelyet megoszthattak egymással, annak örömére, hogy a Deadpool és Wolverine előzetese lett minden idők legnézettebb trailere az első 24 órát figyelembe véve. A Super Bowl LVIII-on bemutatott kedvcsináló február 11-12. között 365 millió megtekintést ért el – minden platformot beleértve.

A Deadpool színész meg is hökkent rajta:

„Micsoda? Egymillió az év minden napján, ez annyira király!”

Közvetlenül a meglepetés előtt Reynolds felidézte azt a pillanatot, amikor Jackman öt évvel ezelőtt megkapta első GWR-oklevelét a This Morning című műsorban. A 2019-es adásban a Wolverine színésze kifejtette, hogy a világrekord megszerzése egy életre szóló cél volt számára:

„Amikor gyerek voltam, a Guinness Rekordok Könyve jelentett mindent.”

Ez az álma végül valóra vált, amikor Craig Glenday, a Guinness World Records főszerkesztője kitüntette őt a leghosszabb élőszereplős Marvel-szuperhős karrier eléréséért.

A műsorban Hammond a duót a Deadpool és Wolverine-on való közös munkáról is kérdezte.

Ezeket olvastad már?

Reynoldsot jellemezve Jackman így nyilatkozott:

„Egyedülálló, mint író, mint producer, mint társszereplő.

Őszintén szólva a legjobb, akit valaha láttam.”

„Társszereplőként és táncpartnerként volt már jobb is.” – válaszolta viccesen Reynolds.

Kövess Minket!



Gamer szótár