Nyomozást indít MrBeast a pedofíliával vádolt barátja ügyében

Nyomozást indít MrBeast a pedofíliával vádolt barátja ügyében

Ava Kris Tyson és MrBeast együttműködése, barátsága nagyon úgy fest, hogy örökre véget ért.

Júniusban DrDisrespect, most éppen MrBeast és egy közeli barátja, munkatársa, a korábban Chris Tysonként ismert Ava Kris Tyson lábai alatt ég a talaj. A két ügy között vannak hasonlóságok, hiszen kiskorúakkal folytatott, nem éppen vállalható csevegések állnak a botrányok középpontjában. Tyson esetén viszont az sem segít, hogy emellett több kellemetlen nyilvános üzenet, beszélgetés, valamint egy kiskorúakat szexualizáló rajzokról elhíresült, ún. „CP művész” támogatása is szerepel a vádak között.

Miután egyre több figyelmet generált Tyson ügye, kénytelen volt bejelenteni Twitteren, hogy minden kapcsolatot megszakít a világ legnagyobb youtuberével az ő védelmében. Majd hozzátette, hogy a pedofil vádak valótlanok, és sajnálja, ha más egyéb nyilvános posztjával, kommentárjával bárkit is megbántott. De mire ez megtörtént, a sztori már körbejárta a netet, nyilvánvalóvá vált, hogy Tyson számára nincs visszaút MrBeast üzletébe.

Ezeket olvastad már?

Magyar idő szerint ma hajnalban a youtuber maga is megszólalt végre nyilvánosan:

„Az elmúlt néhány napban lettem figyelmes az Ava Tyson elleni, az ő online viselkedésével kapcsolatos komoly vádakra, és undorodom tőlük, ellenzem az ilyen elfogadhatatlan cselekedeteket.

Ez idő alatt egy független külsős fél felfogadására koncentráltam, hogy egy alapos vizsgálat támaszthassa alá, minden tényt ismerek. Ennek ellenére eleget láttam online ahhoz, hogy azonnal intézkedjek és eltávolítsam Avát a cégből, a csatornámról, MrBeasttől. Nem helyeslem és nem támogatom a nem megfelelő cselekedeteket.

Egy független nyomozónak adok időt rá, hogy alapos vizsgálatot tartson, és az ő megállapításai alapján megteszem a további szükséges lépéseket.”

Ezek alapján biztosra vehetjük, hogy Ava Kris Tyson és MrBeast együttműködése, barátsága véget ért. A nyomozás ténye önmagában elég lenne erre, hacsak nem gondolja úgy a youtuber, hogy valamivel kimagyarázható mindaz, ami most előkerült Tysonról.

Kövess Minket!



Gamer szótár