Péntektől már magyar szinkronnal is végigjátszható a Half-Life 2!

Péntektől már magyar szinkronnal is végigjátszható a Half-Life 2!

Van abban valami hidegrázós, mikor G-Man magyarul szól hozzánk.

Az elmúlt években megszaporodtak azok a projektek, amely teljes egészében magyarrá varázsolták kedvenc játékainkat. Korábban beszámoltunk már nektek róla, hogy szinkront kapott a Mortal Kombat, a 2018-as God of War, legutóbb pedig a Resident Evil 4-ben csendült fel a kishazánkban olyan megszokott csodálatos nyelv.

Ez pedig még nem minden, a videójátékos történelem egyik legnagyobb klasszikusának folytatását is ebben a formában lehet majd végig élvezni. A magyar szinkront a Pink Sunset Studio készítette, de mint a korábbi példák esetében itt is érdemes kihangsúlyozni, hogy ez is egy rajongói projekt, és ha tehetitek, illetve tetszik, amit láttok, jobban mondva hallotok, akkor támogassátok a stúdiót, hogy további minőségi magyar videójáték szinkronokat készíthessenek el nektek.

A magyar hangok között olyan neves szinkronszínészeket is megtalálhatunk, mint Bartók László, Varga Tamás, Oláh Orsolya, Kajtár Róbert, és Melis Gábor. Erről egy videó is készült, hogy ki melyik karaktert szólaltatja meg:

A játék magyar előzetesét pedig szintén bemutatjuk nektek. A képsorok alapján bizony nagyszerű élmény lesz végigtolni Gordon Freeman kalandját ilyen módon. A történet szerint az első részben megismert titokzatos G-Man szól hozzánk egy látomásban, majd egy vonaton találjuk magunkat, mely lassan halad a célja felé. Ez a cél pedig nem más, mint kalandjaink fő helyszíne, a City 17 nevű város. A vonatból kilépve ér minket az első döbbenet: mintha egy, az 1960-as, 70-es évek hangulatát árasztó, lepusztult kelet-európai városban járnánk. Ezt az érzést tovább erősíti, amit látunk: maszkos katonák állnak mindenhol, akik elektromos sokkolókkal terelgetik a láthatólag csüggedt embereket.

Ezeket olvastad már?

Egy dolgot még érdemes megemlíteni, ugyanis az egész játék alatt Freeman egyszer sem szólal meg, de persze akadnak rajta kívül is fontos szereplők. Az akció kizárólag az ő szemszögéből látszódik: nincsenek átvezetők, jelenetkimaradások, időbeli ugrások, vagy befejezetlen cselekmények. Íme a Half-Life 2 magyarul:

Sőt, nem csak az alapjátékot, de a két kiegészítőt, az Episode One & Two-t is magyar hanggal lehet végigjátszani.

A magyar szinkront itt tudjátok letölteni pénteken 12 órától.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN