Az Overwatch már úgyis halott, jöhet a Marvel Rivals

Az Overwatch már úgyis halott, jöhet a Marvel Rivals

Próbáltátok már a játékot? Egyelőre ütősnek tűnik!

Senkit ne tévesszen meg az, hogy az éppen aktuális EWC-n (Esports World Cup) szerepel az Overwatch, ráadásul olyan csapatok is visszatértek a játékhoz, mint a Fnatic vagy a Virtus.pro. A nagy díjazással kecsegtető verseny persze visszarántja a legnagyobbakat, de nem véletlenül intettek már többen búcsút az OW-nak vagy az OW2-nek. A játék amatőr és profi szinten is elhasalt, az OW League franchise rendszere megbukott, a Blizzard pedig tökéletes idiotizmussal kezelt mindent az OW2 körül, kezdve az online tartalmaktól egészen a beígért majd törölt PvE kontentig.

Persze cáfoljon ránk az OW2, kapjon új erőre én nője ki magát a világ egyik legnépszerűbb játékává és legnagyobb esportjává, de perpill erre nem sok esélyt látunk. Arról nem is beszélve, hogy megjelent egy új kihívó, a Marvel Rivals, ami bár még csak zárt bétánál tart, de rettentően nagy népszerűségnek örvend és pontosan tudjuk, hogy a Marvel-hősökkel manapság bármit el lehet adni.

A fejlesztők, a NetEase jóvoltából mi is kipróbálhattuk a játékot, ami még messze van a tökéletestől, de már így is rendkívül szórakoztató és addiktív. Íme a Marvel Rivals!

Kövess Minket!



Gamer szótár