Nagy mérföldkőhöz érkezett az Armored Core VI Fires of Rubicon, és nem tervez lassítani

Nagy mérföldkőhöz érkezett az Armored Core VI Fires of Rubicon, és nem tervez lassítani

Hiába várják már sokan a DLC-t vagy a folytatást, az alapjáték még mindig hasít.

Ha szóba kerül a FromSoftware, akkor számos kiváló játék juthat az eszünkbe, melyek a videójáték-fejlesztő vállalat kezei közül kerültek ki. Hidetaka Miyazaki vezetésével olyan szuper címek készültek, mint például a Dark Souls sorozat, vagy az Elden Ring, de anno az Armored Core-játékok fejlesztőjeként csatlakozott a céghez, mely franchise a mai napig hatalmas rajongóbázissal rendelkezik. Közel egy éve debütált a sorozat 6. része, az Armored Core VI Fires of Rubicon, mellyel teljesen sikerült levennie a lábáról a közösséget, amit tökéletesen mutat a nemrég elért hatalmas mérföldkő is.

Annak ellenére, hogy még egy viszonylag friss címről van szó, az odaszánt játékosok már tűkön ülve várják, hogy végre DLC-t kapjanak hozzá, vagy megtudjanak valamit a sorozat folytatásáról, a 7. részről. A júliusi hónap közepén egy új álláshirdetés jelent meg a FromSoftware oldalán, amiből egyértelműen arra következtethetünk, hogy az előbbiek közül valamelyik már munkálatok alatt van. Na visszatérve a mérföldkőhöz... Attól függetlenül, hogy sokan már plusz tartalmakra vágynak, az Armored Core VI még mindig hasít, és az érdeklődők úgy veszik mint a cukrot – ebben a helyzetben butaság is lenne elkapkodni a folytatást. A fejlesztők egy X-bejegyzésben osztották meg az örömhírt, miszerint a 60 eurós játék eddig 3 millió példányban kelt el világszerte.

A játék jövőbeli alakulásáról egyelőre annyit tudunk, hogy szeptemberben kapni fogunk egy, a július 19-eihez hasonló Ranked Match szezonfrissítést. A FromSoftware ezenkívül semmit sem erősített meg, azonban biztosak lehetünk abban, hogy folynak a folytatással vagy a DLC-vel kapcsolatos fejlesztések, hiszen az álláshirdetés ezt egyértelművé teszi. Várjunk türelemmel, addig pedig játszunk a méltán rendkívül pozitívra értékelt 6. résszel.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN