A Fortnite-ból sem maradhat ki Deadpool és Wolverine párosa

A Fortnite-ból sem maradhat ki Deadpool és Wolverine párosa

Már találkozhattunk velük a játékban, de most visszatértek.

Jelenleg az egész világ Marvel lázban ég, ami hatalmas szó a szuperhős-univerzum elmúlt években mutatott enyhén szólva is gyenge teljesítménye uttán. Bárhogyan is csűrjük, csavarjuk a dolgokat, az utóbbi több tucat film közül egy kezünkön megszámolható, hogy melyek érdemelnek szót, és melyeknek sikerült legalább megközelíteniük a régebbi klasszikus Marvel-filmeket. A jelenlegi felhajtás a Deadpool & Wolverine-nek köszönhető, ami nem akkora meglepetés, hiszen mindkét karakter hatalmas népszerűségnek örvend. Most mindenki azon van, hogy meglovagolja ezt az eseményt, és úgy tűnik, hogy az Xbox után a Fortnite is beszáll a buliba.

A héten érkezett frissítés fájljaiból kiderült, hogy visszatér Deadpool és Wolverine a játékba, amit a közösség vegyesen fogadott. Ennek az oka az, hogy mindkét szereplő a Battle Pass részeként volt megszerezhető, így a tulajdonosok érthetően háborodnak fel azon, hogy a rendelkezésre álló limitált időn kívül másik is lecsaphatnak rá. Az egyetlen helyes lépése az Epicnek ebben az ügyben az az, ha kissé átdolgozza az outfiteket, így nem konkrétan a csatabérlet karakterei lesznek megszerezhetőek – mostanra kiderült, hogy ezt a megoldást választották, és kissé rajzfilmesebbé tették a szereplőket.

Ahogy HYPEX posztjában is áll, a kinézetek a kiegészítővel egyesével 2 000-be, míg a teljes csomag 3600 V-Bucks-ba kerül, a Glider pedig 800-ért lehet a miénk. A rajongóknak kötelező darabok, főként azoknak akik nem rendelkeznek a Battle Pass-es verziókkal.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár