Lebukott a PS5 Pro? - Már előkészítik a játékokat a frissítésre

Lebukott a PS5 Pro? - Már előkészítik a játékokat a frissítésre

Gyakorlatilag már a küszöbön topog a PS5 Pro, már csak be kéne lépnie az ajtón.

Ellentmondásos hírek érkeztek mostanában a Sony következő konzoljáról, ami még nem a PS6 lesz, de még csak nem is egy új PSP. Helyettük a PS5 Pro érkezik majd... elvileg... ha minden igaz. Jó ideje hallani már pletykákat a feltuningolt PS5 érkezéséről, de hivatalosan még senki nem tud semmit és a szivárgások is sokszor ellent mondanak egymásnak. Az viszont talán már sokat mondó lehet, hogy vannak játékok, amik új frissítése már PS5 Próra optimalizáltak.

Ilyen például a No Man' Sky, amihez a napokban jelent meg az a gigászi update, ami gyakorlatilag 2.0-ra emeli a játékot. Az első fűszáltól az utolsó galaxisig, mindent átír és feljavít a játék új frissítése, aminek kódsorai között bizony már PS5 Prós sorok is szerepelnek.

Persze ez még egyetlen aprócska nyom és bármennyire is lenyűgöző játék lett az évek alatt a No Man's Sky, valószínűleg nem ez fogja a leginkább kihasználni a PS5 Pro előnyeit. Nő a dinamikus felbontás, élesebb megjelenítést kapunk, szebb és stabilabb textúrákkal, de az igazi őrület majd az lesz, ha valami új játék jön majd, kifejezetten a PS5 Pro erőforrásaira kitalálva, mondjuk majd a GTA 6.

Most már csak az kéne, hogy a Sony maga is bemutassa a PS5 Prót és akár egy megjelenési dátumot is hozzákössenek!

Kövess Minket!



Gamer szótár