Star Wars Outlaws: Egy dolog miatt biztosan imádni fogják a régi trilógia rajongói

Star Wars Outlaws: Egy dolog miatt biztosan imádni fogják a régi trilógia rajongói

Az Ubisoft Massive-nál mindent megtettek, hogy eltalálják az eredeti Star Wars trilógia hangulatát.

Június elején az Xbox Games Showcase és az Ubisoft Forward során is betekintést nyerhettünk a Star Wars Outlawsba. De ha ez sem lenne elég, akkor mára újabb 20 perc került ki belőle, hogy még könnyebben dönthessük el, szeretnénk-e belevágni az agusztus végén érkező kalandba egy messzi, messzi galaxisban. Ezzel együtt befutott már néhány érdekes vélemény is az Ubisoft Massive csapatának következő játékáról, így például volt, aki a felfedezést a Red Dead Redemption 2-höz hasonlította, ami valljuk be, reménykeltően hangzik.

De az is fontos része volt ám a véleményeknek, hogy a fejlesztők mennyire eltalálták a Star Wars hangulatát. És ez alatt nem csak arra kell gondolni, hogy van benne Tatooine. Hanem például az olyan részletekre is, mint a nyílt világban elhelyezett apróságok, vagy akár a hangok és a színek, az atmoszféra. Ez utóbbi kapcsán különösen nosztalgikus lehet majd a Star Wars Outlaws azok számára, akik az eredeti trilógián nőttek fel. Ugyanis akiknek már volt lehetősége futni egy próbakört a játékkal, arról számoltak be, hogy egy beállítással azonnal megidézhetjük majd a ma már 4-6. részként ismert filmeket.

A Cinematic Mode nevű szűrő bekapcsolásával az Ubisoft Massive lényegében olyanná varázsolja a programját, mintha maga George Lucas forgatta volna azt 40-50 évvel ezelőtt. Az annak idején használt kamerák lencséinek reprodukálásával tehát nem csak az Outlaws története, a látványa is A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér közé esik majd. De ha nem hiszitek, nézzétek meg magatoknak ezen a rövid összeállításon, ahol működés közben látható a Cinematic Mode:

A Star Wars Outlaws augusztus 30-án érkezik PC-re, PS5-re és Xbox Series X|S-re.

Kövess Minket!



Gamer szótár