Deadpoolnak köszönhetően az X-Men is csatlakozik az MCU-hoz

Deadpoolnak köszönhetően az X-Men is csatlakozik az MCU-hoz

Ezt a Marvel filmek atyaúristene erősítette meg.

2019-ben kaptuk meg az utolsó X-Men filmet, és akkor úgy tűnt, hogy a Sötét Főnix (Dark Phoenix) lezárt egy történetet, időközben azonban három évvel korábban felbukkant Deadpool, aki egy másik küldetésre indult. Mostanra viszont kiderült, hogy ennek egy része az, hogy visszahozza a mutánsokat a köztudatba, emellett bevezesse az MCU-ba ezeket a különleges karaktereket.

A Deadpool és Wolverine ugyanis arra készül, hogy bemutassa az X-Men csapatát a Marvel filmes univerzumába, és ezt maga Kevin Feige, a stúdió első számú embere mondta el. A Deadpool & Wolverine július 26-án kerül a mozikba, és rengeteg olyan szereplő bukkan majd fel a vásznon, akiket korábban már megcsodálhattunk a Fox féle X-Men franchise-ban. Pár szereplőről már idő előtt lehullott a lepel, de természetesen sok titok övezi még a produkciót, és Kevin Feige is csak ennyit mondott:

„Július 26-án kezdődik minden, amikor a Deadpool & Wolverine megjelenik.”

Azt viszont szintén nem lehet még tudni, hogy ez lesz-e az utolsó alkalom, hogy Deadpool és Wolverine feltűnik az MCU-ban – bár a multiverzumot egyesítő Bosszúállók ígérete mellett ez valószínűtlen. Ettől függetlenül Feige talán hamarosan többet is elárul a terveiről.

Az év egyik legnagyobb képregényfilmes eseménye, a San Diegó-i Comic-Con július 25-28. között kerül megrendezésre. A Marvel Studios a tervek szerint július 27-én tart egy előadást a Deadpool & Wolverine kapcsán, ahol az MCU-ról lesz szó.

Ezeket olvastad már?

Nem lenne baj, ha végre tiszta vizet öntetének a pohárba, mert az MCU ötödik és hatodik fázisa egyelőre elég nagy katyvasz, ráadásul az olyan filmek, mint a Blade, Ironheart és a Daredevil: Born Again egyelőre elég soka csúsznak, a 2026-ra tervezett Bosszúállókról pedig már ne is beszéljünk.

Kövess Minket!



Gamer szótár