Pihenőre küldte a YouTube az autók felett ugráló iShowSpeedet

Pihenőre küldte a YouTube az autók felett ugráló iShowSpeedet

A YouTube így akar üzenni, hogy otthon ne ugorjanak át a nézők a Lamborghinijük vagy a McLarenjük felett.

IShowSpeed az egyik legnépszerűbb tartalomgyártó a YouTube-on. A streamer az utóbbi időkben azzal hívta fel a figyelmet magára, hogy bejárta Európát: Németország, Albánia, Olaszország, Hollandia, Belgium, Lengyelország, Svédország, Norvégia, Svájc, Görögország, Bulgária, Románia, Csehország, Ausztria, Dánia és Írország mellett még Magyarországon is találkozott a rajongóival. Aki pedig nem követte volna őt azután, hogy hazatért volna az USA-ba, azóta két jelentősebb dolgot is csinált. Az egyik a turné értékelése volt, amiből kiderült, hogy a magyar élményeit egészen jónak tartotta. A másik, hogy talált magának egy új hobbit, a mozgó kocsik felett ugrálást.

Nem, nem lett IShowSpeedből árkádjáték, és talán az esze sem ment el jobban az eddig látottaknál. Szóval teljesen komolyan eljátszotta azt, hogy egy felé tartó, mozgó sportkocsi felett ugrott át, de aki ismeri, hogy mennyire szereti az atlétikai kihívásokat, az talán már meg sem lepődik ezen. Illetve hadd pontosítsunk, mert valójában nem egy, hanem kettő mozgó autó (egy Lamborghini és egy McLaren) felett ugrott át eddig:

Mondanunk sem kell, a nézők imádták a hihetetlen és életveszélyes képsorokat. Ellenben a YouTube már nem díjazta ennyire IShowSpeed mutatványát, ugyanis két hétre letiltotta a csatornáját a platform a történtek után. Fontos leszögezni, hogy ez nem jelenti azt, hogy a videóit törölték vagy a csatornája elérhetetlenné vált volna. Viszont új streamre vagy tartalomra a ban lejártáig nem kell számítani tőle, mert ezt a YouTube a felfüggesztés idejére nem engedi neki, továbbá a kérdéses streamet eltávolították. A youtuber is megszólalt azóta az ügyben, megerősítve, hogy a következő két hétben semmit sem tehet a csatornáján.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár