Fortnite: Doctor Doommal érkezik a következő évad

Fortnite: Doctor Doommal érkezik a következő évad

Bosszúállók gyülekező!

A tegnapi nap folyamán a Fortnite egy izgalmas előzetes közzétételével mutatta be a játékosoknak a következő évad témáját, melyben ismételten a szuperhősöké lesz a főszerep. A Chapter 5 Season 4 augusztus 16-án veszi kezdetét, és a nemrég bekerült számtalan újdonságot fogja ötvözni a már jól ismert Marveles elemekkel. Ez a hír valószínűleg minden játékosból erős érzelmeket vált ki, legyen az negatív vagy pozitív, de nézzük, hogy pontosan mire is számíthatunk.

Ahogy azt már megszokhattuk, az Epic Games hatalmas hangsúlyt fektet az együttműködésekre, és ez a következő évadra még inkább igaz lesz. A másfél perces videóban feltűnik a minden bizonnyal főgonoszként funkcionáló Dr. Doom és csatlósai, akik ellen összefognak a Fortnite karakterek – náluk különböző szuperhőstárgyak láthatóak, valamint feltűnik több X-Men is, például Küklopsz és Kolosszus

A bevezető rész után bemutatásra kerülnek a különböző tárgyak, mint például az Amerika Kapitány pajzsa, vagy Vasember páncélja. Ezekkel már korábban is találkozhattunk, és igencsak megosztották a közösséget. Az már biztos, hogy rendhagyó hónapoknak nézünk elébe, és ismét teljesen a feje tetejére fog állni a Fortnite világa.

Az elkövetkezendő napokban még biztosan sokkal többet megfogunk tudni arról, hogy milyen újdonságokra számíthatunk, hiszen a Fortnite és a Disney párosa folyamatosan elképesztő erővel dolgozik a háttérbe.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár