Még be sem jelentette a Valve, de már lenyomta a Deadlock a Suicide Squadot

Még be sem jelentette a Valve, de már lenyomta a Deadlock a Suicide Squadot

A Deadlock több embert mozgat meg a bétája alatt, mint egy AAA-s cím DC karakterekkel valaha tudott. Tegye fel a kezét, aki ezt látta jönni!

Hónapok óta tudjuk, hogy a Valve egy Deadlock nevű játékot készít és tesztel. A zártkörű bétában leledző, még mindig bejelentésre váró címet május óta egyre többen és többen próbálhatják ki, mostanra pedig a meghívásos rendszer miatt valószínűleg hatszámjegyű a kóddal rendelkezők száma. Emiatt történhetett meg az a tegnap az esti órákban, hogy egyszerre 16 947-en játszottak vele a SteamDB alapján. Nem hangzik soknak? Pedig higyjétek el, az!

Összehasonlításképpen, vannak olyan többjátékos módra épülő, nemhogy bejelentett, már meg is jelent játékok, amelyek csak álmodoznak arról, hogy ennyien játszanak velük. Klasszikus példa erre idén a Suicide Squad: Kill the Justice League, aminek a nyári csúcsa a Steamen 665 fő volt június 24-én, a rekordja pedig 13 459 volt még a megjelenés környékén. Vagyis a Valve igen rosszul őrzött titka, a Deadlock, több embert mozgat meg a bétája alatt, mint egy AAA-s cím DC karakterekkel valaha tudott. Tegye fel a kezét, aki ezt látta jönni!

A Deadlock egyébként egy igen furcsa játék az alapján, ami eddig kiszivárgott róla. Ugyanis az Overwatch-tól kezdve a Dotán át a Smite-ig mindenből kölcsönöz valamit. Az egykoron Neon Prime vagy Citadel néven ismert program játékmenetéről több ízben láthattunk felvételeket, ezek alapján tudjuk, hogy egy 6v6 hero shooter lesz, telistele érdekes karakterekkel. De ha ez sem lenne elég, akkor még fragmovie-kat is nézhettek belőle, mert valaki korábban úgy gondolta, hogy ha már lelövi a Valve poénját, akkor azt a kellő vagánysággal tegye.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár