Fortnite: A semmiből érkezett az új Star Wars együttműködés

Fortnite: A semmiből érkezett az új Star Wars együttműködés

Két karakter, és számos kozmetikai elem tűnt fel a játékban.

Mindössze két napja, hogy az Epic Games lerántotta a leplet a Fortnite Chapter 5 Season 4 témájáról, ami augusztus 16-ától ismét a Marvel szuperhősöket helyezi előtérbe. A stúdió egy kedvcsinálót tett közzé a következő évadról, amit azóta több mint 4 millióan tekintettek meg, és összességében kijelenthető, hogy rendkívül jól fogadtak – pedig anno ez ezek az újdonságok nagyon megosztották a közösséget –, és már elképesztően várják, hogy kezdetét vegye – ahogy ők fogalmaztak – a „chapter becsületét megmentő évad". De ne szaladjunk ennyire előre az időben, hiszen hiába csak napok vannak hátra az évadváltásig, az Epic addig sem hagyja a játékosokat újdonságok nélkül, és ezt jól mutatja a mai Item Shop kínálat is.

Mindenféle előzmény nélkül ma további Star Wars tartalmak váltak elérhetővé a játékosok számára, amit természetesen mint mindig, most is örömmel fogadott a közösség. Bekerült a játékba Moff Gideon és IG-11, valamint néhány hozzájuk tartozó kozmetikai elem.

A Mandalorian sorozatból már eddig is táplálkozott a Battle Royale, azonban a korábbi elemek valamiféle esemény részeként tűntek fel, így összességében furcsa, hogy most a semmiből kaptuk ezeket. Eddig semmi utalás nem volt arra – hacsak ez nem számít annak –, hogy Chapter 5 Season 4-ben helyet kaphat a Star Wars is. Pár nap és okosabbak leszünk, addig is viszont a rajongóknak érdemes lehet bezsebelni a skineket, hiszen kitudja, hogy meddig maradnak velünk.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár