Fortnite: Újra megvásárolhatóvá válhatnak a régi Battle Pass skinek

Fortnite: Újra megvásárolhatóvá válhatnak a régi Battle Pass skinek

Biztos vagyok benne, hogy a hír hallatán sokakban felment a pumpa, de szerencsére van egy csavar a dologban.

Az Epic Games augusztus 7-én erősítette meg, hogy a jövőbeli Battle Passok tartalmai a megjelenésük után 18 hónappal visszatérhetnek az Item Shopba, hogy a játékosok ne érezzék úgy, a csatabérlet kihagyásával örökre lemaradnak bizonyos dolgokról. Ez a döntés eléggé megosztotta a közösséget, hiszen sokan éppen az exkluzivitás miatt vásároltak meg, mások viszont örömmel fogadták a bejelentést. Ennél talán még megosztóbb az a pletyka, miszerint idővel a múltbéli évadok Battle Passei is ismét visszakerülhetnek a bolt kínálatába, azonban van egy kisebb csavar a dologban.

Egyes szivárogtatók azt állítják, hogy a Disney annak a megoldásán dolgozik, hogy a régebbi Fortnite Battle Pass kinézetek is elérhetőek legyenek mindenki számára, azonban ezt próbálják úgy megoldani, hogy ne legyenek károsultjai a történetnek.

„A Disney olyan megoldásokon dolgozik, hogy olyan karakterek, mint például Darth Vader és Vasember visszatérhessenek a Fortnite-ba, új ruhákkal‼️ A Disney is szorgalmazta az üzletet, hogy a jövőbeni Battle Pass-ok ne legyenek kizárólagosak!” – áll az X-bejegyzésben.

Darth Vader és Vasember is a korábbi csatabérletekben voltak, és érthető, hogy a skinjeikkel rendelkező játékosok nem szeretnék, ha hirtelen mindenki számára megvásárolhatóak lennének, hiszen a megszerzésük pillanatában arról volt szó, hogy csak bizonyos ideig lesznek elérhetőek. Erre jó megoldás lehet a Disney ötlete – melyre egyébként már többször is volt példa –, miszerint ha kellően átdolgozzák őket, akkor megmarad az eredeti skinek exkluzivitása, de az új játékosok is élvezhetik a karaktereket.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár