Ismeritek azt a viccet, amikor a NAVI, device és stabbi bemennek a gyóntatófülkébe?

Ismeritek azt a viccet, amikor a NAVI, device és stabbi bemennek a gyóntatófülkébe?

A Counter-Strike katedrálisában idén is történt pár furcsa vallomás.

Ma már az IEM Köln elődöntőit nézhetjük majd, miután tegnap elindult a rájátszás a Counter-Strike katedrálisában, a Lanxess arénában. Az elmúlt másfél hét izgalmai után tehát még két napnyi csúcsminőségű CS2 vár ránk. De mielőtt erre ráfordulnánk, ideje egyet hátrébb lépni. Ugyanis az ESL az utóbbi években új szintre emelte a humoros skitjeit, Köln pedig szokás szerint kiemelkedik ezen a téren is, hiszen a gyóntatófülkés szériájukban a körítés ellenére semmi sem szent. Nem volt ez másképp idén sem, miután a NAVI-tól device-ig mindenki bevallotta bűneit a közvetítésen.

Az idén feldolgozott három szituáció közül a legrégebbi a tavaly őszi stabbi-botrány, amikor stavn és jabbi ultimátumot adott a szervezetnek cadiaN kirúgása érdekében. Mint azóta kiderült, nem gondolták volna, hogy ezt tényleg meglépi a kedvükért a Heroic, mert ők valójában az Astralisba akartak igazolni ezzel a lépéssel, nem puccsolni. Mindenesetre is, most egy kölni templom falai között fény derült a kirakós eddig hiányzó elemére is, miszerint nem a dánok voltak az egyetlenek, akiknek cadiaN ártott:

Már idei hír, hogy blameF kirúgását követően device vette át az IGL szerepet az Astralisban. A sztár AWP-sből irányítóvá avanzsáló játékosok sora azonban jóval hosszabb, mint gondolnánk. De vajon device képes-e úgy megcsinálni ezt, hogy közben nem áll át a HLTV rating sötét oldalára? A dán úgy hiszi, igen, ám az egykoron szintén sztár AWP-s apja nem ért vele egyet:

A NAVI sok savat kapott az elmúlt hónapokban, mert miután megnyerték a PGL Major Koppenhágát, a játékosaik egyénileg visszaestek még ahhoz a szinthez képest is. Aztán jött a nyári szünet, majd az EWC, és egy csapásra a világ legjobbjának kiáltotta ki őket mindenki. A jelenlegi formájuk alapján ez érthető, b1t és w0nderful is remek munkát végeznek, iM is javult, jL is konzisztensebb valamivel. De vajon mindez csak azt bizonyítja, hogy a Major a szerencsén és nem a felkészülésen múlott?

Az IEM Kölnt természetesen magyar nyelven, élőben közvetíti az Esport1TV a Twitch csatornáján.

Borítókép: HLTV/MAKKU

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár