Channing Tatum cicákat is ölne egy saját X-Men: Gambit filmért

Channing Tatum cicákat is ölne egy saját X-Men: Gambit filmért

Persze a színész csak viccelt, de szívügye a projekt és elszántságát is szerette volna tudatni a Marvellel.

Channing Tatum életre szóló álma volt, hogy eljátssza az egyik legérdekesebb mutánst, Gambitot a nagyvásznon. Végre megkapta ezt a lehetőséget, legfőképpen Ryan Reynoldsnak köszönhetően, hiszen beleírták a Deadpool és a Wolverine történetébe vendégszereplőként. Azt viszont kevesen tudják, hogy egy ideje már nagyon pörgeti a témát, hogy megvegyék az ötletét Hollywoodban, és végre egy önálló filmet is kapjon a karakter, de ezt végül mindig elvetették a stúdiók. Most úgy tűnik, hogy a harmadik Deadpoolt felhasználva ismét eljátszott a gondolattal, hogy talán végre elkészítheti a produkciót – ezt egyébként maga Reynolds is egyöntetűen támogatja, bár ő egy Penge lezárásnak is nagyon örülne.

Jimmy Fallon beszélgetős műsorában még Tatum azzal is viccelődött, hogy „kiscicákat fog megölni”, ha nem adnak neki támogatást ehhez a filmhez.

„Sok szörnyű dolgot tennék, hogy ez megtörténjen. Nagyon akartam az elmúlt 10 évben, de Bob Iger és Kevin Feige kezében van a döntés. Közben istenhez imádkozom.”

Gambitot egyébként eddig csak egyszer láthattuk a képernyőn élőszereplős formában, legutóbb Taylor Kitsch bújt a bőrébe az X-Men Origins: Wolverine-ban, egy egyedülállóan rossz X-Men filmben, ámbár a forgatókönyven túl a másik negatívum épp az ő alakítása volt, mert nagyon nem találta el a formát, amit a képregényekből megismerhettünk – miközben Tatum a Deadpool és Wolverine egyik üde színfoltja volt, és látszódott, hogy lubickol a szerepben, persze a Cajun akcentust csak viccnek szánták, de ennek ellenére mégis betalált.

Ami az önálló kalandot illeti, egyelőre senki nem tudja, hogy ez valóban megtörténik-e, de tekintettel az MCU jelenlegi állapotára, nem feltétlenül hiszünk benne:

  1. Ebben a sztoriban Gambit egy „ürességben született” karakter, aki soha nem hagyta még el azt, és Laurával ellentétben úgy tűnik, nem is lép le onnan, bár azt nem tudjuk meg mi történik vele pontosan. Egyesek szerint, ha Laura túlélte, valószínűleg ő is.
  2. De ami még nagyobb kérdőjel jelenleg, vajon mit szeretne a Marvel az X-Menekkel kapcsolatban. Lassan haladnak ezen a téren, mint Kamala Khan mutáns génje, és az új Amerika Kapitány film, amelyben nemzetek harcolnak egy óriási, adamantiumból álló halott égitest miatt. De hogy mikorra tervezik és kik kaphatnak szerepet egy következő X-Men filmben, az egyelőre rejtély.
  3. Egy dolog bemutatni az X-Meneket, és más elkötelezni magát a stúdiónak egy önálló film mellett. A Marvel ezt csak Rozsomákkal csinálta meg, mivel Hugh Jackman neve egybeforrt a karakterrel, és annyira népszerűvé vált az elmúlt két évtizedben, hogy nagy baklövés lett volna kihagyni ezt a ziccert, főleg Deadpoollal az oldalán. Más ötleteket pedig, mint egy Magneto spin-off, simán lesöpörtek az asztalról.

Ezeket olvastad már?

Talán egy napon Channing Tatum álma is valóra válik, és ha Ryan Reynoldsnak is lehet beleszólása a dologba, akkor talán még jó irányt is vehet a történet, amit a Marvel sem hagy majd figyelmen kívül.

Kövess Minket!



Gamer szótár