30 percnyi gameplayen a holnap debütáló Black Myth: Wukong

30 percnyi gameplayen a holnap debütáló Black Myth: Wukong

Ha úgy érzitek, hogy már nem bírjátok ki ezt a pár órát, akkor ezzel csillapíthatjátok a szomjatok.

Amikor már mindenki azt gondolná, hogy nem lehet tovább fokozni a Game Science első játéka, a Black Myth: Wukong körüli várakozást, kicsivel a debütálása előtt felbukkan közel 30 percnyi gameplay, ami ismét felcsigázza a rajongók tömegét. Habár mostanra nagyjából képben vagyunk azzal kapcsolatban, hogy mégis miként fog festeni a játék – főleg az utolsó nagy sikerű előzetesnek hála –, és már több mint egy tucat boss-szal is megismerkedhettünk, a napokban közzétett hosszas játékmenet számtalan újdonságot tartogatott.

A teszt videót egy spanyol gaming portál készítette, és benne részben leleplezték a tárgylistát, további főellenségeket, valamint a fejlődésrendszert is, de a hangsúly az összecsapásokon volt, aminek köszönhetően mélyen beleláthatunk a harcok menetébe. A felvétel mostanra törlésre került az oldalról, azonban jól tudjuk, hogy ami egyszer felkerül az internetre, azt onnan nehéz eltüntetni, így más videósok csatornáján könnyedén megtalálható.

Összességében kijelenthető, hogy a harcok viszonylag egyszerűnek tűnnek, a soulslike-játékokban megszokott mechanikával találkozhatunk itt is. Ami érdekesebbé teszi a dolgot, hogy különböző képességek állnak majd a rendelkezésünkre, melyek jó időzítése segítségünkre lesz a megmérettetések folyamán – például rövid időre mozgásképtelenné tehetjük az ellenfelünket. Ezenfelül persze mélyebben magunkba szippanthatjuk a távol-keleti hangulatot és tájakat, ami különleges atmoszférát kölcsönöz a címnek.

A Black Myth: Wukong a holnapi nap folyamán, azaz augusztus 20-án válik elérhetővé PC-n és PlayStation 5-ön.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár